用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

影視娛樂 今日: 16|主題: 13399

有人睇左*王在相愛*嗎?

男爵府

國民生產總值:9546

畀面勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

成40集,唔知開唔開好?有人在追嗎?好唔好睇?

王國熱話
終於肯食多左嘢啦
出牙是否會厭奶
1歳得八kg,有乜肥仔奶粉可轉?
初生唔訓教

大宅

國民生產總值:4378

BKXmas勳章

回覆樓主

覺得ok,我目標只係洪宗玄
最尾世子發佢老豆圍,非常心急等下集

大宅

國民生產總值:3338

BKXmas勳章

回覆樓主

最大問題劇情平淡,純粹為睇時完,捱緊

珍珠宮

國民生產總值:40261

雞年勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 BKXmas勳章

雪梨茶123 發表於 17-8-20 21:42

有點悶,越睇越唔知女主鍾意男一定男二

男爵府

國民生產總值:9546

畀面勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

回覆樓主

唔該各位,咁既評語,都係遲下先

伯爵府

國民生產總值:17014

BKXmas勳章

yukocyc620 發表於 17-8-21 02:03
我都係為睇時完,但劇情太悶,已跳船

珊瑚宮

國民生產總值:117470

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BKXmas勳章

yukocyc620 發表於 17-8-21 02:03

係囉劇情真係太悶太平淡

但係我為咗男主角一會堅持俾啲掌聲我

大宅

BKXmas勳章

cathy-tse 發表於 17-8-22 13:37
係囉劇情真係太悶太平淡

但係我為咗男主角一會堅持俾啲掌聲我

大家咁話啦,時完古裝造型真係無得輸

民房

國民生產總值:16

雪梨茶123 發表於 17-8-20 21:42
半個鐘一集架, 其實都係20集, 我覺得好睇過君主好多

大宅

國民生產總值:2744

BKXmas勳章

希澂 發表於 17-8-21 09:40
有點悶,越睇越唔知女主鍾意男一定男二

我都有同感,好似两個男主角都鐘意
I LOVE YOU BABY !

別墅

國民生產總值:969

BKXmas勳章

回覆樓主

我都唔明點解唔講清楚個女主角鍾意邊個!仲有,時完對男二咁好,佢竟然因為個奸人講既嘢背叛佢!睇到好嬲!

寶石宮

國民生產總值:372609

好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 BKXmas勳章

moonpie 發表於 17-9-5 14:26
我都唔明點解唔講清楚個女主角鍾意邊個!仲有,時完對男二咁好,佢竟然因為個奸人講既嘢背叛佢!睇到好嬲! ...
世子好似由頭到尾都係單戀

別墅

BKXmas勳章

htts 發表於 17-9-5 14:32
世子好似由頭到尾都係單戀

除左單戀女主角,仲有「單戀」男二

大宅

BKXmas勳章

moonpie 發表於 17-9-5 14:26
我都唔明點解唔講清楚個女主角鍾意邊個!仲有,時完對男二咁好,佢竟然因為個奸人講既嘢背叛佢!睇到好嬲! ...

劇名應叫「王在單戀」我飛住睇時完咋,吾係跳咗船十世

別墅

BKXmas勳章

yukocyc620 發表於 17-9-5 20:14

我都係!唔係因為時完。我跳左好耐啦!越來越無厘頭,有咩理由男主角唔係同同女主角一齊架?都唔知有無搞錯!

大宅

BKXmas勳章

moonpie 發表於 17-9-5 21:54
我都係!唔係因為時完。我跳左好耐啦!越來越無厘頭,有咩理由男主角唔係同同女主角一齊架?都唔知有無搞 ...

.

寶石宮

好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 BKXmas勳章

yukocyc620 發表於 17-9-5 20:14
應該真名係: 王在看著他們相愛

新果集又睇到火, 姍到底愛誰? 又話放唔低世子? 但又接受麟嘅強吻? 劇寫到女主好混亂

寶石宮

yukocyc620 發表於 17-9-5 22:21
岩岩睇咗劇透,今集男2女1竟然啵啵咁多集,時完好慘慘豬,掛住男1名,戲就男2演,我 ...
仲要男2特登做比世子睇架

別墅

BKXmas勳章

htts 發表於 17-9-6 12:01

新果集又睇到火, 姍到底愛誰? 又話放唔低世子? 但又接受麟嘅強吻 ...

我睇到想打爆個mon!劇情都唔make sense既!仲有8集,都唔知個劇組想點!

大宅

國民生產總值:2744

BKXmas勳章

htts 發表於 17-9-6 12:01

新果集又睇到火, 姍到底愛誰? 又話放唔低世子? 但又接受麟嘅強吻 ...

呢個名好貼切
I LOVE YOU BABY !
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎