用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 1021|主題: 927481

沙田劉偉強醫師醫術一般,價錢不合理,有少少拖病症

洋房

國民生產總值:31

我大約三個月前看他,有朋友介紹,醫師又話看7-8次,搞掂,跟本就搞不掂。一開始醫左十次,用左2萬,沒斷尾,之後斷續又看了八次,又用左1萬6千, 都仍然覺得疼。浪費時間!

男爵府

國民生產總值:6212

BKXmas勳章

consolidation 發表於 17-8-20 21:46
我大約三個月前看他,有朋友介紹,醫師又話看7-8次,搞掂,跟本就搞不掂。一開始醫左十次,用左2萬,沒斷尾 ...

醫什麼?

水晶宮

國民生產總值:55432

BKXmas勳章

回覆樓主:

什麼科?

洋房

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
回覆 purple_onion 的帖子

他是中醫鐵打,我找他醫由盤骨到頸,整個人。 但他托症,又貴,麻麻地!

伯爵府

國民生產總值:19303

BKXmas勳章 2017媽媽節

回覆樓主:

連看圖作文都懶,圖都冇張,
ac又新,講乜都得喎,點信呀?
唔好叫我PM,想知就比D誠意主動PM

琥珀宮

國民生產總值:152335

BKXmas勳章

consolidation 發表於 17-9-15 10:41
回覆 purple_onion 的帖子

他是中醫鐵打,我找他醫由盤骨到頸,整個人。 但他托症,又貴,麻麻地! ...

有冇睇下西E骨科?

洋房

回覆 cinda72. 的帖子

你用幾萬試下。 試完跟我講下。

水晶宮

國民生產總值:59624

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

跌打都要二萬十次??
數學是不完美事實的完美呈現

男爵府

國民生產總值:6374

BKXmas勳章

回覆樓主

雖然唔知你咩事

奈何佢只係一位收得貴既醫師

佢唔能夠醫好你好返哂

你應該搵Eason

複式洋房

國民生產總值:438

consolidation 發表於 17-8-20 21:46
我大約三個月前看他,有朋友介紹,醫師又話看7-8次,搞掂,跟本就搞不掂。一開始醫左十次,用左2萬,沒斷尾 ...

二千蚊一次?
有無可能呀

民房

國民生產總值:26

伯爵府

國民生產總值:15247

開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2017媽媽節

價錢吳合理/拖證,其實好主觀,吳應該下下開地區+全名,你可以轉醫師。

伯爵府

consolidation 發表於 17-9-15 11:50
回覆 cinda72. 的帖子

你用幾萬試下。 試完跟我講下。

佢用鎗指住你去醫?
1,2次唔好你唔識轉醫生?

伯爵府

cock 發表於 17-9-15 11:59
二千蚊一次?
有無可能呀

我拗柴拗到腳骨裂埋,都係睇2舊水一次,睇2星期就好番,
有d人以為貴就一定好,自己唔轉彎就係度瀨3瀨4

伯爵府

國民生產總值:15061

BKXmas勳章

2千蚊一次跌打, 貴得唔太合理....

珍珠宮

國民生產總值:36296

BKXmas勳章

natnat_tsang 發表於 17-9-15 12:11
2千蚊一次跌打, 貴得唔太合理....

之前整親隻腳,朋友介紹去呢度睇跌打話好,佢話兩千蚊一次。我實在太窮了, no thank you.

水晶宮

國民生產總值:59624

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 BKXmas勳章

loolooloo 發表於 17-9-15 12:18
之前整親隻腳,朋友介紹去呢度睇跌打話好,佢話兩千蚊一次。:mo ...

我睇過一個現任中醫藥委員 ,針灸,推拿,fu 藥做齊都係收8舊
數學是不完美事實的完美呈現

男爵府

國民生產總值:7226

BKXmas勳章

甘你重睇多次,吾夾你睇幾次就好轉啦

伯爵府

國民生產總值:16434

BKXmas勳章

中醫? 咩藥咁貴?

大宅

國民生產總值:3861

我的育兒心得勳章 熱血勳章 BKXmas勳章

回覆樓主

睇咁多次都唔見效但又繼續睇喎,呢個係咩邏輯?
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎