用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

論盡家傭 今日: 64|主題: 123774

菲姐姐話佢個宗教唔食豬???

大宅

國民生產總值:2892

BKXmas勳章

佢話佢係Christian (seventh day adventist), 話呢個教係唔食豬, 有無其他菲姐姐都係咁???

王國熱話
iMac好用嗎?
Desktop比人維修如何不會被呃!!
電腦爆 mon
想買 notebook for 小學生

複式洋房

國民生產總值:230

BKXmas勳章

KEKELAMLAM 發表於 17-8-20 23:25
佢話佢係Christian (seventh day adventist), 話呢個教係唔食豬, 有無其他菲姐姐都係咁???
...

係呀,呢個教唔食豬,因為豬是不㓗的

大宅

國民生產總值:4987

BKXmas勳章

回覆樓主

原來菲都有唔食豬

大宅

國民生產總值:2892

BKXmas勳章

係啦, 以為天主/基督就無問題,會食豬, 仲諗住佢可以煮飯試味, 唉... 點知... 原來基督仲有咁分, 呢點真係走漏眼了....

禁止訪問

國民生產總值:791

禁止訪問

國民生產總值:791

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎