自由報料

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章

1) baobaoland
2)kids on board
3)klozer co.Ltd fashion online
請問這三間美國代購的手袋是正貨嗎?
回覆、發貨時間ok ma?
謝謝!

侯爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

up
湊3個真係好辛苦!希望個個快高長大、身體健康![color=DarkOrchid]

侯爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

湊3個真係好辛苦!希望個個快高長大、身體健康![color=DarkOrchid]

洋房

請都想知道這兩間美國代購的手袋是正貨還是A貨嗎?

大宅

2018母親節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

venus228 發表於 17-8-25 01:32
3)klozer co.Ltd fashion online

我同事搵過呢間買袋,我地覺得係真的,幾靚

民房

Kids on Board : 有商業登記及Facebook 正貨認証,所以一定有信心及保証

用戶要求終止服務

venus228 發表於 17-8-25 01:32

Kids on board 係正貨,但比其他店貴些,巳無搵佢搵第二間了
睇你買邊個牌子,Tory burch 自己在官網等特價買連集運費會平過代購

侯爵府

笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

plng1215 發表於 18-2-22 13:34
Kids on board 係正貨,但比其他店貴些,巳無搵佢搵第二間了
睇你買邊個牌子,Tory burch 自己在官網等特 ...

我都想買Tory 的袋,但請教自己點集運到香港?

用戶要求終止服務

占妹 發表於 18-2-22 16:23
我都想買Tory 的袋,但請教自己點集運到香港?

在官網買時填送貨去集運倉,官網寄出後再去集運網填資料
件貨到集運倉打包寄出就得了,即是外國版集運
通常官網買到價錢相若我都會在外國網買,不會搵集運,除非價錢平好多但要小心搵代購,自己網購搵下如Farfetch matchfashion 果d買有保證,仲有得免費退貨

首頁

尾頁

跳至