自由講場

跳至

首頁
56789...13

尾頁

珍珠宮

UM,女仔身材好好過高唔高啦

大宅

回覆樓主:

我153,老公173,仔今年9歲,由細到大排第一,今年仲有人問佢升小學未,把心一橫帶佢睇醫生照骨齡,結果不能接受(應該高城城小小 )而家準備做野,要洗我10皮1年!
不過過左時間就多多錢都難攪,希望佢會高啦!

水晶宮

Littlecatta2013 發表於 17-10-6 16:00
UM,女仔身材好好過高唔高啦

都唔係㗎。如果五呎都冇,好難「好身材」囉,起碼腳唔長先啦。
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

伯爵府

babybabyu 發表於 17-9-10 19:22
我識個149女仔,男仔196

好高喎

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

flori 發表於 17-9-10 20:48
女仔160cm係最好架,高既男仔通常鐘意啲細粒既女仔。

我係160,喺我嘅年代算中等,但呢個年代,當好多女仔身高普遍有5呎4-6時,160已經算矮喇。

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

amywong9 發表於 17-10-6 16:44
我153,老公173,仔今年9歲,由細到大排第一,今年仲有人問佢升小學未,把心一橫帶佢睇醫生照骨 ...

要做D咩洗10皮一年?

男爵府

LittleRoxie 發表於 17-9-8 16:28
我女10歲150cm,在班中上高

我囡10歲157cm, 我160, C6 178, 肥妹仔成120磅仲未來M, 姑娘話來左M約有10~12cm高, 反而我覺得女仔165已經好夠, 吾好太高了

珍珠宮

女仔最緊要個樣靚5靚, 高度反而系其次

子爵府

anna59 發表於 17-10-7 07:44
女仔最緊要個樣靚5靚, 高度反而系其次

Your face, your fate! 女仔 樣貎非常重要。
呢一代唔知系咪食用好,無論男仔抑或是女仔,平均都比自己果代高。 街上165以上的女仔有好多

禁止訪問

好媽媽勳章

男爵府

畀面勳章

babybabyu 發表於 17-9-8 13:16
我反而怕我女會170cm以上。。。我覺得有160-165已經夠晒了

我好想阿女將來有 165, 但我自己本人得 158。。。

侯爵府

回覆樓主

女仔無所謂啦,智商唔低就得

珍珠宮

回覆 littlemrs 的帖子

如果生得170cm, 個樣醜, 仲衰

男爵府

LittleRoxie 發表於 17-10-7 08:49
我都係157,但未結婚時100磅樓下
咁她真的要減減啊

係呀! 不過佢自己完全吾在意, 可能中學至識貪靚啦~我自己都係早熟肥妹仔, 到中學減肥, 而家keep住160cm, 110磅

男爵府

回覆樓主:

我女中六,172cm, 佢d同學都唔矮,有一個重18x cm

大宅

回覆 amywong9 的帖子

不好意思,我女兒也有這個情況,我女兒也是九歲,請問你是去用什麼方法治療?其實已經去看普通科,現在去兒科,也是要去照骨齡,現在暫時未有什麼行動,等待檢驗,
不知道可有什麼方法治療,謝謝你

伯爵府

minna_minna 發表於 17-10-7 08:53
我好想阿女將來有 165, 但我自己本人得 158。。。

而家啲人普遍生得衰。我自己157,但我兩個表妹都過165-170親弟更過180.....但太家父母都唔高的。

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我153,老公173,仔今年9歲,由細到大排第一,今年仲有人問佢升小學未,把心一橫帶佢睇醫生照骨 ...

你仔幾高? 我仔都係偏矮,佢11歲,只有140,我都好擔心。

大宅

現在生得矮沒有問題,但她現在已經發育,好像很快會來M,我 十分害怕她停止長高。現在去了私家診所,等待照骨齢,驗血;不知之後有什麼療程或者什麼方法可以幫助她。

我自己有163 cm ,老公175 cm ,她現在135cm , 如果她有160 cm ,我已經滿足了。我兒子13歲,有170 cm。

伯爵府

回覆樓主:

我侄女,上了中學已冇高過,仲矮過我(我都唔高),我哥即係佢老豆都5呎6-7,但佢就係唔高,而家中6,開始向橫發展

首頁
56789...13

尾頁

跳至