網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

QQ70 發表於 17-9-12 09:10
ok 啦, 淘寶大把靚窗簾, 田園, 韓式, 簡約,任揀!我問過屋企附近窗簾鋪, 我屋企整窗簾要$3500, d 窗 ...

淘寶真係好多款,我都淘咗個地中海款式等緊收貨

男爵府

回覆 QQ70 的帖子

D 燈好靚, 窗簾扺 等盼睇家俬.
我住種花家

大宅

等睇JM分享傢俬最近想淘茶几

民房

回覆 QQ70 的帖子

上次fb搵淘寶call師傅裝風扇燈300蚊,雙層床500,大衣櫃600。

子爵府

啦啦世界 發表於 17-9-12 15:36
回覆 QQ70 的帖子

上次fb搵淘寶call師傅裝風扇燈300蚊,雙層床500,大衣櫃600。 ...

淘寶 d 鋪買傢俬連 c fu 黎香港安裝?

複式洋房

等睇傢俬分享。

子爵府

小夢夢 發表於 17-9-13 16:51
等睇傢俬分享。

聽日搬, 執野執到暈, 都唔明間屋點解可以放到咁多野, 執到叫哂救命
淘寶 d 傢俬已經到左, 有 d 仲未起貨, 遲下再運落黎, 今日 post 左鞋櫃 & TV 櫃!

鞋櫃係實木, 組裝運落黎, 只係自己上返 d 腳攪掂!鞋櫃好靚, 夠哂大, 無異味, 手工好, $1680 人仔,質素好滿意!

TV 櫃真係好抵,$1380人仔, 亦都係組裝, 唔洗自己安裝! 呢個櫃唔係實木, 係"貼皮", 但手工好好, 唔講以為係實木, 亦都無異味! 不過估唔到黑色面果塊火燒石重到爆, 抬死我 c6, 我諗呢個櫃單運落黎運費都唔平, 不過點都平過香港!

複式洋房

QQ70 發表於 17-9-13 20:13

聽日搬, 執野執到暈, 都唔明間屋點解可以放到咁多野, 執到 ...

請問傢俱和燈是從那間公司淘呢?有公司名提供嗎?謝謝。

侯爵府

親子王國15週年勳章

回覆樓主:

樓主有冇餐桌share吓

大宅

啦啦世界 發表於 17-9-12 15:36
回覆 QQ70 的帖子

上次fb搵淘寶call師傅裝風扇燈300蚊,雙層床500,大衣櫃600。 ...

可唔可以pm cf contact,thanks

別墅

chiubetsy 發表於 17-9-11 15:32
咁啱既?! 我近排都淘咗燈同窗簾

盞燈好正,有link 嗎?

大宅

photos1127 發表於 17-9-15 11:57
盞燈好正,有link 嗎?

【漫都原创设计灯饰品牌店】,复制这条信息¥C3ia0VfJ8OB¥后打开(emoji)手机淘宝(emoji)

子爵府

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

聽日搬, 執野執到暈, 都唔明間屋點解可以放到咁多野, 執到 ...

係邊間訂造傢私?可以分享嗎?

子爵府

oran04 發表於 17-9-14 13:57
樓主有冇餐桌share吓

遲下先, 未運來黎!

子爵府

kayeea 發表於 17-9-15 23:51
係邊間訂造傢私?可以分享嗎?

唔係訂造,standard 貨,我 d 傢俬響唔同鋪買!

子爵府

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

QQ70 發表於 17-9-16 00:32
唔係訂造,standard 貨,我 d 傢俬響唔同鋪買!

有冇link可以分享?

子爵府

kayeea 發表於 17-9-17 17:28
有冇link可以分享?

【我剁手都要买的宝贝(实木鞋柜简约现代多功能门厅简易玄关柜大容量对开门经济型百叶柜),快来和我一起瓜分红包】,复制这条信息¥YwWo0VPiSMR¥后打开(emoji)手机淘宝(emoji)
https://item.taobao.com/item.htm?id=549224915875&toSite=main

【我剁手都要买的宝贝(北欧火烧石茶几电视柜组合套装现代简约客厅大理石伸缩电视柜茶几),快来和我一起瓜分红包】,复制这条信息¥RxXg0VPijoz¥后打开(emoji)手机淘宝(emoji)
https://world.tmall.com/item/546443835909.htm?spm=a230r.1.14.44.292fec28rwlqvy&id=546443835909&ns=1&abbucket=1

男爵府

請問用邊間集運?大約運費幾錢?

大宅

請問是賣家直運落香港還是經集運呢?

子爵府

sa_gill 發表於 17-9-18 01:43
請問用邊間集運?大約運費幾錢?

請睇#10

首頁

尾頁

跳至