用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 695|主題: 932745

瘦人玩得瑜珈嗎?甘瘦玩有咩好處?

侯爵府

國民生產總值:21229

好媽媽勳章 BKXmas勳章

如題,謝謝

珍珠宮

國民生產總值:34673

開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 2017媽媽節 15週年勳章

回覆樓主:

我個導師好瘦小

水晶宮

國民生產總值:61527

2017勳章 BKXmas勳章

回覆樓主

我識一個好大隻下

伯爵府

國民生產總值:17282

BKXmas勳章

寵壞了 發表於 17-9-14 07:38
如題,謝謝

瑜伽可以改善個人體態肌力(tune up body building),冇限肥瘦。

男爵府

國民生產總值:9722

畀面勳章 BKXmas勳章

回覆樓主

瑜珈唔止鍛練身體,還有心靈,唔係單純減肥

珍珠宮

國民生產總值:34549

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

你了解清楚什麼是瑜珈先好啲。

瑜珈目的唔係用嚟減肥

侯爵府

國民生產總值:21229

好媽媽勳章 BKXmas勳章

brbaby2007 發表於 17-9-14 07:52
你了解清楚什麼是瑜珈先好啲。

瑜珈目的唔係用嚟減肥

我唔係減肥,相反要增肥

象牙宮

國民生產總值:223793

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

寵壞了 發表於 17-9-14 07:38
如題,謝謝

yoga 唔係主力減肥wo
*唔好響POST叫我PM你, 問嘢請直接留言或主動PM,唔好做伸手黨,Google係你的好朋友

伯爵府

國民生產總值:17282

BKXmas勳章

Smallraindrop 發表於 17-9-14 07:45
我識一個好大隻下

好多著名瑜伽大師(我講緊知名的正宗大師,唔係美容院)都不是標準健美,一係似乾棍,一係肥厚,但一定好靈活,乾棍變鋼枝,肥厚變輕燕,好神奇
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎