用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

屯門區媽媽會 今日: 35|主題: 22896

普通話 進聞 vs 容易

大宅

國民生產總值:3718

BKXmas勳章

請問學普通話 柏麗 進聞梁老師,還是 容易教室董老師 比較好呢?

王國熱話
我好多謝四面神(emoji)
羊棧哇鬼樂園~第一百一十一回~~
想識80後的媽媽
有無跑步/運動新手一齊做運動

男爵府

國民生產總值:6837

好媽媽勳章 BKXmas勳章

lok_sue 發表於 17-9-14 09:27
請問學普通話 柏麗 進聞梁老師,還是 容易教室董老師 比較好呢?

小朋友幾大?

男爵府

國民生產總值:8992

BKXmas勳章

lok_sue 發表於 17-9-14 09:27

學普通話董老師!

大宅

國民生產總值:2257

BKXmas勳章

sesebaby 發表於 17-9-17 05:26
學普通話董老師!

我覺得董老師係幾好,但就因為店無其他接待員,董老師成日要收學費,答家長問題,攪到一堂都唔知浪費幾多時間處理其他事情。對上她堂的小朋友成日等佢

大宅

國民生產總值:3477

BKXmas勳章

只想學普通話的話, 董老師都唔錯既, 但如果想學普通話之餘打下中文個底我覺得進聞好D

複式洋房

國民生產總值:335

BKXmas勳章

容易教室仲有張老師架, 佢都教得好好, 我女中級5星卓越都係佢教, 仲有好多同學都係卓越級!

大宅

國民生產總值:2998

BKXmas勳章

CK1110 發表於 17-9-18 15:55
容易教室仲有張老師架, 佢都教得好好, 我女中級5星卓越都係佢教, 仲有好多同學都係卓越級! ...

請問容易教室在哪裹?

複式洋房

國民生產總值:335

BKXmas勳章

容易教室在栢麗21/F
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎