用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 1312|主題: 933173

邊間中學  

子爵府

國民生產總值:14760

BKXmas勳章

請問各位jm知唔知呢件校服係邊間中學?因為我剛剛執到個銀包,係呢位女學生相信係附近中學?我想攞返去學校俾佢,請教各位姊妹,唔該晒

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

伯爵府

國民生產總值:17892

畀面勳章 BKXmas勳章

唔識..幫推

超級版主

國民生產總值:111268

瞓得好勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 BKXmas勳章 2017勳章 FRISO飲奶勳章 KMALL特別版勳章 雞年勳章 2017媽媽節 開心吸收勳章 15週年勳章

KenHim 發表於 17-9-14 10:21
請問各位jm知唔知呢件校服係邊間中學?因為我剛剛執到個銀包,係呢位女學生相信係附近中學?我想攞返去學校 ...
似是官塘官立中學校服
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

超級版主

瞓得好勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 BKXmas勳章 2017勳章 FRISO飲奶勳章 KMALL特別版勳章 雞年勳章 2017媽媽節 開心吸收勳章 15週年勳章

官塘官立中學

風扇    發表於 17-9-14 12:47
jc2009    發表於 17-9-14 12:01
esmehouse    發表於 17-9-14 11:57
Yubi.T    發表於 17-9-14 11:41

唵嘛呢叭咪吽      

大宅

國民生產總值:2955

BKXmas勳章

wong2323 發表於 17-9-14 10:47
官塘官立中學

子爵府

國民生產總值:11729

BKXmas勳章

回覆樓主:

官塘官立中學

版主

國民生產總值:115222

夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 BKXmas勳章

回覆樓主

樓主

子爵府

BKXmas勳章

回覆樓主

唔該曬咁多位JM ,咁我一陣食晏攞去

wkyeungcuhk    發表於 17-9-14 12:33

伯爵府

國民生產總值:19010

認識瑞士牛牛第一回 BKXmas勳章

wong2323 發表於 17-9-14 10:47
官塘官立中學

伯爵府

國民生產總值:18066

BKXmas勳章

回覆樓主:

妹妹真好彩,遇到好心人

伯爵府

國民生產總值:15201

BKXmas勳章

BK D JM 又好人又勁... 真係無得頂...

珍珠宮

國民生產總值:31478

BKXmas勳章

呢度D媽媽真叻,一望就知什麼學校!

洛婷    發表於 17-9-14 16:07
自由太多會令世人失去平衡

大宅

國民生產總值:3049

侯爵府

國民生產總值:20498

BKXmas勳章 2017媽媽節

子爵府

BKXmas勳章

mickeywinnie3 發表於 17-9-14 11:03
呢度D媽媽真叻,一望就知什麼學校!

所以我即時上BK問,我知道呢度啲姊妹一定知

珍珠宮

國民生產總值:39313

雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

感激遇上你~

超級版主

KenHim 發表於 17-9-14 10:58
唔該曬咁多位JM ,咁我一陣食晏攞去
好人好事
唵嘛呢叭咪吽      

男爵府

國民生產總值:6310

BKXmas勳章

回覆樓主:

官塘官立中學電話23436220

樓主可打去學校先
銀包有冇小朋友名?

大宅

國民生產總值:4979

2017勳章 BKXmas勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2017媽媽節

版主

國民生產總值:54478

雞年勳章 版主 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

回覆 KenHim 的帖子

樓主, 應該是我朋友的囡. 你介唔介意打電話俾佢亞媽 ? 我PM 佢電話俾你
生日月, 開心過
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎