跳至

首頁

尾頁

別墅

呢間見到d comment 係好多年前既,有冇人最近上過呢間呀?可以分享一下意見嗎?thanks

複式洋房

我個仔啱啱返完三個月課程, 他人生第一次獨立返學, 返咗好開心, 坐定咗, 有進步! 唔係淨係講錢, 反而叫我唔好報太多, 驚我仔唔適應. 很好的教育中心, 老師有愛心, 姨姨都好友善, 我個仔肯跟, 成日話要返!

別墅

回覆 lily1995 的帖子

想問問你仔仔係返邊個COURSE嫁? 同埋你仔仔幾大呀?

複式洋房

我仔仔足2歲半就返,返學前雙語班!

別墅

lily1995 發表於 17-9-14 22:18
我仔仔足2歲半就返,返學前雙語班!
我意思係你係littleton 呢度學個course係邊個course呀?

複式洋房

ptrade 發表於 17-9-15 11:25
我意思係你係littleton 呢度學個course係邊個course呀?

我個仔足2歲半就第一次獨自上課, 是在littleton上的, join的是學前雙語班, 是for2-3歲的小孩! 上足三個月, 現在返正式幼稚園才沒有繼續返littleton.

別墅

回覆 lily1995 的帖子

哦,明白.因為我仔仔係2.9yrs, 打去問有另一個課程每堂上兩個鐘,所以我都了解下係咪一樣姐~

別墅

lily1995 發表於 17-9-15 13:13
我個仔足2歲半就第一次獨自上課, 是在littleton上的, join的是學前雙語班, 是for2-3歲的小孩! 上足三個月, ...
咁想問多少少,你仔仔上邊個老師嫁?

複式洋房

ptrade 發表於 17-9-15 15:03
咁想問多少少,你仔仔上邊個老師嫁?

英文: Ms. Pat
普通話: 施老師

大宅

lily1995 發表於 17-9-15 13:13
我個仔足2歲半就第一次獨自上課, 是在littleton上的, join的是學前雙語班, 是for2-3歲的小孩! 上足三個月, ...

雙語班大約幾錢?

首頁

尾頁

跳至