用戶登入

找回密碼 | 註冊

20oC.75%

義工

自由講場 今日: 3297|主題: 943323

有無人用過PayMe

子爵府

國民生產總值:10918

BKXmas勳章

喺信用卡扣帳增值PayMe Acc., 會唔會被收手續費/罰利息?

曾經我傻傻咁喺櫃員機用信用卡轉帳,以為同用提款咭轉帳做法一樣,結果被罰利息,有d怕再發生類似事情

子爵府

國民生產總值:14901

BKXmas勳章

龍蝦 發表於 17-9-14 10:55
喺信用卡扣帳增值PayMe Acc., 會唔會被收手續費?

曾經我傻傻咁喺櫃員機用信用卡轉帳,以為同用提款咭轉帳 ...

唔會,除非你自己張信用咭有欠債。

男爵府

國民生產總值:6615

BKXmas勳章

回覆樓主

增值係通過App做, 罰息,即唔係手續費,唔關PayMe 事。

大宅

國民生產總值:3402

開心吸收勳章

唔會啦
放心增

子爵府

國民生產總值:10918

BKXmas勳章

回覆樓主

咁我放心用啦

子爵府

國民生產總值:13856

BKXmas勳章

你應該當同payme買嘢轆卡,然後放係payme慢動慢用

翡翠宮

國民生產總值:99744

BKXmas勳章

龍蝦 發表於 17-9-14 10:55
喺信用卡扣帳增值PayMe Acc., 會唔會被收手續費/罰利息?

曾經我傻傻咁喺櫃員機用信用卡轉帳,以為同用提 ...

Payme好似消費咁,唔會有收續費,但部分銀行payme消費沒有積分

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎