用戶登入

找回密碼 | 註冊

寒冷天氣警告現正生效 - 資料由天文台提供紅色火災危險警告現正生效 - 資料由天文台提供
11oC.48%

義工

夫婦情感 今日: 29|主題: 38064

跳至
八年婚姻終於出軌了...  

洋房

國民生產總值:63

八年婚姻一直平平淡淡, 沒有小朋友,有個非常痛錫我的老公, 真沒有想過自己會出軌, 他的出現, 令我對老公態度完全改變, 回到家對他不秋不睬,他的出現, 令我明白什麼是愛一個人, 原來愛一個人真的可以很瘋, 他給我感覺真的很特別, 雖然只是跟他數個月, 但他巳令我願意放棄我的家, 但可惜他巳有家室, 還有小朋友, 但我們也不自覺地愛上了,大家也知道這樣會傷害大家, 但大家又不捨得放手, 我心真的很痛苦, 因為我真的很喜歡他...自從跟他一起之後每天也會哭, 我哭是因為我很愛他,但知道是沒有結果, 因他巳說明不會離婚, 其實我也不用他離, 始終破壞人家是不好, 到底我天天哭是因為深愛他, 還是我覺得對不起我老公有內疚感呢, 我想跟他斬, 但真的很不捨得.但每晚跟老公睡在同一張床, 個心是想著他, 真的很辛苦.....

王國熱話
有無2017出世BB的屯門FTM
90後媽媽!!!!
開心傾~~Part 106
有冇(5X6X7X)年全職媽媽入來吹吹水?

大宅

國民生產總值:3765

BKXmas勳章

你不如揾吓附近家庭綜合服務中心的社工傾吓啦!

http://www.swd.gov.hk/doc/family ... Apr%202016_rev1.pdf

洋房

回覆 aw07044780 的帖子

謝謝你, 我有同朋友傾訴過, 沒有用, 只有自己才聽到自己心裡聲音, 沒有人會明白

大宅

國民生產總值:1360

BKXmas勳章

你好衰,有對你好嘅老公唔珍惜,重破壞人地家庭,重有唔好咁天真,5知你點開始,但好多人夫出來玩開係高手,如果對你唔好唔浪漫又點令你冒險比佢免費玩

ying_mail    發表於 17-9-14 12:57

大宅

國民生產總值:3561

BKXmas勳章

回覆 香香Fai 的帖子

我同你情況差不多, 都是深愛出面那個, 大家都各自有家庭同仔女, 但自從幾個月前被老公發現, 我們就沒再見面, 只有ws, 我可以話你知那個己表明不會離婚, 你再愛也只有更痛, 我這幾個月都受夠喇, 既然老公又錫你,我勸你人同心都番去喇, 男人通常怕麻煩, 要搞離婚而同你一齊, 不如算數, 我那個就是咁, 一齊時係好愛的, 但一有事就叫你番去, 我用左幾個月都係放低左大部份, 還差少少, 時間是可以幫到你的, 加油!

男爵府

國民生產總值:5875

BKXmas勳章

已發生關係嗎?
小心人夫只是食下快餐

大宅

國民生產總值:3765

BKXmas勳章

社工和朋友不同。

其實建議你揾社工, 就係佢地可以用輔導形式, 等你去留意返自己內心的想法和取向。你試吓啦!
希望幫到你!

民房

國民生產總值:16

BKXmas勳章

可必做d傷害自己和其他人的事呢

大宅

國民生產總值:3870

BKXmas勳章

香香Fai 發表於 17-9-14 11:08
八年婚姻一直平平淡淡, 沒有小朋友,有個非常痛錫我的老公, 真沒有想過自己會出軌, 他的出現, 令我對老公態 ...

一齊耐左就會覺得平淡,如果冇寄託咁啱又有個合眼緣、啱傾嘅佢出現,好容易就會出軌。佢一早講左唔離婚,我估佢仲係好愛佢老婆,唔係愛你愛到咩都可以放棄。遲啲佢要分手你仲難抽身,不如嘗試下同老公去旅行、諗返當初嘅心跳回憶,搵返以前愛佢嘅優點、感覺等,唔好等老公發現左先後悔。

ying_mail    發表於 17-9-14 12:58

大宅

國民生產總值:3140

BKXmas勳章

八年婚姻一直平平淡淡, 沒有小朋友,有個非常痛錫我的老公, 真沒有想過自己會出軌, 他的出現, 令我對老公態 ...
你同個男人講已經攪離婚,睇下佢會點對你.
出面搵個已婚女人,最大好處係唔駛上身.

ky_kiske    發表於 17-9-26 17:14

公爵府

國民生產總值:26142

BKXmas勳章

回覆樓主

人夫又人妻,完美組合,識玩一定係甘玩,一句大家都有家庭,當sp, 冇手尾跟!
人夫一早已講唔會離婚,佢對你又會有幾愛?你老公又對你好,趁未被發現,回頭是岸吧!

用戶要求終止服務

國民生產總值:3225

BKXmas勳章

一起了8年,大家一定少了火花,而新識的男人,因大家不相識,話題一定多,話題多了,會令自己不知不覺愛上了他,一點也不出奇,情形就像初初拍拖,互相摸索的階段,但當大家摸索完,你對佢的愛,可能還在,但他唔排除係玩家,對你開始生厭,始終你未能摸清對方的心想什麼。

我成日覺得感情沒有對或錯,雙方相愛,雙方願意放棄個家,外人睇可能覺得好任性,好不負責任,但局外人好多時係唔明白內情,總之處理得好,都未必係一件壞事,但大前提是要處得好。但睇你哋的情況,我覺得斬吧!

翡翠宮

國民生產總值:80085

BKXmas勳章

点唔使佢離婚, 点唔想破壞人家庭, 个男人根本唔會為你離婚, 唔好講到自己咁偉大.

佢同你都因為你係人妻唔會上身, 當你私家 x 咋.

重要係你老公對你好好, 你真係乜乜痕.

用戶要求終止服務

BKXmas勳章

衝勁BB 發表於 17-9-14 11:44
一齊耐左就會覺得平淡,如果冇寄託咁啱又有個合眼緣、啱傾嘅佢出現,好容易就會出軌。佢一早講左唔離婚, ...
對吖,亦唔排除係玩家,其實一個女人,到了某年紀,係好想好想有人關心的,現在有人關心,就易迷失。而對方又一早表明唔會離婚,一早落閘,樓主都係快快抽身,時間太耐,越辛苦呀!

子爵府

國民生產總值:10320

BKXmas勳章

回覆樓主

認真定玩玩下?

一句離唔離婚就知

侯爵府

國民生產總值:22105

醒目開學勳章 畀面勳章 BKXmas勳章

KUENKUEN1970 發表於 17-9-14 11:22

我同你情況差不多, 都是深愛出面那個, 大家都各自有家庭同仔女, 但自從幾個月前被老 ...
你同樓主都好夠薑,上大婆網認係小三。
不過你就衰好多,
之前你話你老公無理反對你識異性朋友,
仲爭取到一些BK jm同情,
當時已經覺得你不理丈夫唔開心,
點都要同另一個男人保持聯絡極有問題,
今日真相大白!
你自己係人妻,
都去勾人老公,
有冇同理心?有冇?
網上冇人知你係邊個,
都上來講大話呃jm同情,
實在太假丶太賤格。

珍珠宮

國民生產總值:47239

畀面勳章 BKXmas勳章

明知沒有好結果, 為何乃繼續留戀糾纏不清 ? 早日回頭吧, 挽救兩個家庭

ritalwt    發表於 17-10-27 16:47

洋房

回覆 beebee67890 的帖子

感情的事沒有分對與錯, 只有愛和不愛, 我沒有破壞他的幸福, 也沒有要他離婚, 只是他一開始叫我不要放太多感情在他身上, 因為他是一個傳統的男人, 家庭觀念很重.

用戶要求終止服務

BKXmas勳章

香香Fai 發表於 17-9-14 12:10
回覆 beebee67890 的帖子

感情的事沒有分對與錯, 只有愛和不愛, 我沒有破壞他的幸福, 也沒有要他離婚, 只 ...
如果佢係咁傳統,又點解佢唔一早拒絕同你聯絡? 佢一早咁表明,佢好高招。

侯爵府

國民生產總值:22105

醒目開學勳章 畀面勳章 BKXmas勳章

你冇仔女,如果婚姻唔開心,
離婚搵過個,唔好呃你老公。

但你個情夫一早落閘話唔會離婚,
講明你願者上釣,
你以為佢愛你?
佢當你免費雞咋。
你話有婦科病3個月唔能夠上床,
你睇佢仲搵唔搵你?

12345678910... 12
跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎