夫婦情感

跳至

首頁
45678...14

尾頁

子爵府

回覆樓主

唔好玩嗱。真心愛一個人係不顧一切。咪傻咪咁天真俾人玩下去。

男爵府

香香Fai 發表於 17-9-14 11:08
八年婚姻一直平平淡淡, 沒有小朋友,有個非常痛錫我的老公, 真沒有想過自己會出軌, 他的出現, 令我對老公態 ...

你同你先生講吧,佢有權知道,做人公平啲

至於嗰個男人,講明唔同你一齊都知咩事,所以點解有咁多男人玩人妻,有啲可能婚前冇咩比男人追過,根本唔識分男人點先為之愛你,出軌十個有九個都用愛包裝成件事,因為唔為愛但又肯上床嘅女人少,或者男和女都需要前戲,但你就深信係真愛,仲好深愛個男人。

你先生、對方老婆和小孩才是痛苦的受害者,你天天為他哭很痛苦? 這只是你自己愚蠢、矯情和淫賤造成。

男爵府

Pianistbaby 發表於 17-9-14 13:03
10個有10個男人出面玩女都係想食免費餐。
用腦諗下,如人夫真係好愛你,就一早拋妻棄子同你一齊啦。如果佢c ...

Exactly,而家個男人仲要講明唔上身,畫哂出腸,稍為有丁點sense都知咩事啦...

珍珠宮

2018父親節勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

你老公頂綠帽笠到遮住塊面啦!!
明明一對狗男女...仲要合理化這不恥的行為....愛,愛,愛,....講到尾就係一對辦公室的偷情男女

cissie    發表於 17-9-15 19:21

子爵府

可能是膠post, 社工幫唔到你,呢到d jm更加幫唔到你d咩!
咁你米去搵嗰個男人,人地玩完又唔洗$,爽!

伯爵府

回覆樓主

臭貨

子爵府

八年婚姻一直平平淡淡, 沒有小朋友,有個非常痛錫我的老公, 真沒有想過自己會出軌, 他的出現, 令我對老公態 ...

你甘愛出面個賤男就同老公離婚啦,放過你老公,你老公值得揾一個比你更好的女人做太太。

你選擇玩婚外情就已經唔值得你老公錫你和愛你。

有家庭有伴侶都出去玩,正賤男人賤女人。

瑪瑙宮

勸乜鬼,d賤人值得比人玩完玩淨再比老公飛。

別墅

回覆樓主

又一個咁大個人用下腦啦⋯⋯一時刺激定真愛呀?咁你老公又係你乜野呢?

子爵府

真不明白為何「出軌」變心甚至連身體都背叛了還可以用「這是真愛」來包裝?你怎可以如此理直氣壯說真愛無錯?怎可以說沒法控制感情?你丈夫情何以堪?那男人家裡的妻兒又如何傷心難過呢?你根本就是太自私了,如果是真愛就即時和丈夫離婚,讓丈夫找個真愛待他好的女人,而你可以耐心等待這男人偶爾分配出的時間,這男人都只是一個自私的人。

你發錯文了,這裡不會有人支持你,因為只要曾經受過傷害的人都明白,己所不欲 勿施於人。愛是無分對錯,但我們是受過教育的成年人,如果連這樣簡單的道理都不明,錯不在你覺得和丈夫太平淡才發現這男人給你的才是真愛,而是你既要丈夫做安全網,要做好人,但其實你最想的不是那男人離婚和你一起嗎?那男人早早就說不離婚,這不是看穿了你嗎?
mc <()>

水晶宮

Nancy20090615 發表於 17-9-15 18:32
勸乜鬼,d賤人值得比人玩完玩淨再比老公飛。

男爵府

畀面勳章

hanangah 發表於 17-9-14 11:54
你同個男人講已經攪離婚,睇下佢會點對你.
出面搵個已婚女人,最大好處係唔駛上身.
...

認同

公爵府

香香Fai 發表於 17-9-14 12:10
回覆 beebee67890 的帖子

感情的事沒有分對與錯, 只有愛和不愛, 我沒有破壞他的幸福, 也沒有要他離婚, 只 ...

你已婚 仲要同一個有婦之夫一齊 某程度上已經係錯。唔好話我out 呢個係正常不過既道德觀念。

依家好多男女都中意搵d已婚人士作為出軌對象 就係唔想上身 想just sex only. 我覺得呢d唔係人人玩得起。

佢其實只當你係後備 只係sex 工具。唔值得你愛 當你失去你既現任 你會後悔。

大宅

soso1227 發表於 17-9-14 12:07
你同樓主都好夠薑,上大婆網認係小三。
不過你就衰好多,
之前你話你老公無理反對你識異性朋友,

把自己的快樂建築在至親身上,小三小王一定自私啦,只好祝他「他朝君體也相同」

男爵府

回覆 Philover 的帖子

講得實在太好

伯爵府

回覆 香香Fai 的帖子

只不過係距離產生美既假象!!!到你真同佢結婚幾年後,咪又係噪柴米油鹽,婆媳,,,,生活習慣唔同等。

得閒聽下學友既,生命的插曲。

禁止訪問

複式洋房

[quote]香香Fai 發表於 17-9-14 11:08

男爵府

呢d曇花一現,係呢下架咋,明知佢唔會放棄頭家同你一齊就唔好越踩越深喇,對方係咪對你認真都係未知數

珍珠宮

回覆樓主:

可能只係你久違了嘅拍拖感覺,唔係真

首頁
45678...14

尾頁

跳至