夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

香香Fai 發表於 17-9-22 17:31
回覆 soso1227 的帖子

他太太是香港人, 結婚後跟他回鄉, 我記得他說過, 就算沒有我, 他也會找別女朋友.... ...

講埋呢句都仲未醒?!可否比返少少尊嚴你老公和你自己?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

beebee67890 發表於 17-9-14 11:20
你好衰,有對你好嘅老公唔珍惜,重破壞人地家庭,重有唔好咁天真,5知你點開始,但好多人夫出來玩開係高手,如果 ...

同意

子爵府

好媽媽勳章

香香Fai 發表於 17-9-14 12:10
回覆 beebee67890 的帖子

感情的事沒有分對與錯, 只有愛和不愛, 我沒有破壞他的幸福, 也沒有要他離婚, 只 ...

你真天真,如果佢係傳統男人,又點會出面搞女人呀?醒下啦!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

香香Fai 發表於 17-9-14 12:10
回覆 beebee67890 的帖子

感情的事沒有分對與錯, 只有愛和不愛, 我沒有破壞他的幸福, 也沒有要他離婚, 只 ...

超級高手 。

珍珠宮

香香Fai 發表於 17-9-14 12:18
回覆 KUENKUEN1970 的帖子

很多謝你, 我現在巳開始跟老公慢慢重拾番以前, 但個心仍然想著他, 因為大家是同 ...

揾工

珍珠宮

香香Fai 發表於 17-9-14 14:22
回覆 mhq 的帖子

我明白, 我也不想我的情緒給他控制, 最衰是一間公司, 想忘記也不易

藉口

珍珠宮

香香Fai 發表於 17-9-14 14:29
回覆 衝勁BB 的帖子

多謝你明白我, 他愛不愛他老婆我不知, 只知他說不會辜負他, 因為他老婆不在香港, 所以 ...

你係自我吹眠

珍珠宮

flori 發表於 17-9-14 21:29
個人夫擺明想上床唔俾錢。其實宜家都有個好好條件但係結咗婚有小朋友的男人追我,我就黎結婚,同宜家個男友 ...

聰明叻女

珍珠宮

QY08040408 發表於 17-9-14 21:46
係呀,樓主,唔愛你老公就早D離婚喇,日日對住個自己唔愛嘅人一齊訓埋一張床好辛苦嘅,快D離婚去等個賤男 ...

同意 , 既然都唔愛你老公 , 重乜唔離婚 , 你對你老公已經無哂愛係無人會話你唔啱 , 但唔愛又唔離婚就係賤人囉 。

珍珠宮

flori 發表於 17-9-14 23:21
感情淡但係我知道個男人係真心對我。有時候結婚唔係為咗愛情,仲有自己想生小朋友的渴望,屋企人對一個女人 ...

認同 , 結婚後同樣會由愛情轉感情 , 由濃轉淡 , 最緊要相方點樣去維繫段感情 , 努力加油 。

珍珠宮

香香Fai 發表於 17-9-21 15:51
回覆 ~小樹兒~ 的帖子

那個男人說自己家庭觀念很重, 所以不會離婚, 因為他家鄉離婚率很低. 他是國內人, 我 ...

免費 , 無手尾跟 。

珍珠宮

他太太是香港人, 結婚後跟他回鄉, 我記得他說過, 就算沒有我, 他也會找別女朋友.... ...

當然 , 佢要嘅係免費性服務 , 有個免費應招女郎 , 你話幾好呀 。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

soso1227 發表於 17-9-22 20:06
你明唔明,呢個賤男咁講即是係女人都啱!你仲覺得佢愛你?會唔會白痴左D?

佢係自己呃自己呀

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

超級食家 , 擺明車馬 , 只要 SEX .

複式洋房

回覆樓主:

呢個情況呢個社會越黎越多

大宅

香香Fai 發表於 17-9-14 11:08
八年婚姻一直平平淡淡, 沒有小朋友,有個非常痛錫我的老公, 真沒有想過自己會出軌, 他的出現, 令我對老公態 ...

你不用他離婚,但你已經係破壞緊人地家庭啦。。。你快啲離婚同佢一齊啦,你地志同道合好夾呀。。。不過小心呀,鍾意偷摸的人可能只喜歡偷摸人妻的感覺,光明正大又唔值錢lu

大宅

little-baby 發表於 17-9-14 11:58
一起了8年,大家一定少了火花,而新識的男人,因大家不相識,話題一定多,話題多了,會令自己不知不覺愛上 ...

感情無對錯,啱!但出軌就一定唔啱

大宅

Nancy20090615 發表於 17-9-14 12:01
点唔使佢離婚, 点唔想破壞人家庭, 个男人根本唔會為你離婚, 唔好講到自己咁偉大.

佢同你都因為你係人妻 ...

seafood

大宅

Rubik 發表於 17-9-14 12:21
玩背叛嘅人係未醒嘅時候講所有嘅都係藉口

so true

大宅

Gmama 發表於 17-9-14 13:25
同意,回頭是岸,何必免費送上門給賤男玩呢?自己亦對不住良心!愛乜吖?只是新鮮好玩啫!因住已經中性病 ...

中肯。。多檢查係真

首頁

尾頁

跳至