用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

美容扮靚 今日: 27|主題: 118454

眼皮下垂,你們有做過這小手術嗎?

子爵府

國民生產總值:13164

BKXmas勳章

可以介紹下嗎?可以CLAIM到INSURANCE嗎?

PROCEDURE係點呢?
開刀?

王國熱話
第一次幫襯呢間網店!BB MAMA 垃圾!
帶1歲2個月bb去旅行
BB遊戲圍欄
BB同大人瞓, 有冇人試過地台床加裝圍欄?
Macus Ma Ma

珍珠宮

國民生產總值:31612

BKXmas勳章

回覆樓主:

搵眼科醫生做先可能claim到insurance, claim幾多要check下你買果份保單(病名ptosis)可能只claim到手術費1x%, 但如份單有墊底費可claim如下8成,實際只俾幾千或更少。

子爵府

BKXmas勳章

Elenalan 發表於 17-9-14 18:06
搵眼科醫生做先可能claim到insurance, claim幾多要check下你買果份保單(病名ptosis)可能只claim到手術費1x% ...

明天去眼科醫生 CHECK CHECK

公司小手術可以 CLAIM到,有SUPPLEMENT 附加醫療費去到100% 最高15萬。。。唔驚,最怕唔知可唔可以CLAIM。。。
Macus Ma Ma

大宅

國民生產總值:4455

BKXmas勳章

Macusmama 發表於 17-9-15 17:15

再以睇完醫生再直接打去保險公司問

子爵府

BKXmas勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
而家CHECK哂...做左脫由...等.CLAIM公司...
100%
Macus Ma Ma

大宅

國民生產總值:1724

BKXmas勳章

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
Macusmama 發表於 17-9-15 17:15

請問你去邊間睇?收費幾錢?
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎