用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 6288|主題: 932913

跪求!有冇滅蝨公司介紹?

大宅

國民生產總值:2338

BKXmas勳章

大裝修要滅蝨,有無人有經驗,請過來人介紹公司!

大宅

BKXmas勳章

Up

大宅

BKXmas勳章

真係-個回覆都無

伯爵府

國民生產總值:16251

瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 FRISO飲奶勳章 2017勳章 大廚勳章 爸B勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

回覆樓主:

你去fb搵哈哈媽媽群組呀,加入group問呀

公爵府

國民生產總值:27947

BKXmas勳章

回覆樓主:

滅蟲公司就識,莊臣 24813988

大宅

BKXmas勳章

wai0824 發表於 17-9-15 02:37
你去fb搵哈哈媽媽群組呀,加入group問呀
我找到一個叫哈哈媽咪,是否即你提及那個?

大宅

BKXmas勳章

miffyumiffy 發表於 17-9-15 06:37
滅蟲公司就識,莊臣 24813988
Thanks

男爵府

國民生產總值:8783

BKXmas勳章

回覆樓主:

去家事百科睇一轉就搵到啦

大宅

國民生產總值:3070

BKXmas勳章

回覆 wwcuy 的帖子

我試過搵人滅,都要成個月,都唔得,之後自己同滾水周圍6,搞掂左,哈哈媽咪個鋪,有人話淘白僵菌,勁得,我都淘左包看門口。

子爵府

國民生產總值:10617

BKXmas勳章

回覆樓主

百滴消

伯爵府

國民生產總值:16251

瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 FRISO飲奶勳章 2017勳章 大廚勳章 爸B勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

wwcuy 發表於 17-9-15 10:53
我找到一個叫哈哈媽咪,是否即你提及那個?

係呀佢係1個群組嚟架,你加入就得,個group好多過來人分享,都有幫助架

大宅

國民生產總值:4548

BKXmas勳章

回覆樓主:

我有一包全新綠薑菌有意可pm

複式洋房

國民生產總值:217

BKXmas勳章

wwcuy 發表於 17-9-15 00:57
真係-個回覆都無

我自己用过bio cyclx , 全屋滅蟲同曱甴,3 個月来三次,第一次係大規模做,第二、三只係follow up , 做完全屋好乾淨,幾個月後仲見到一些已死的小曱甴屍係櫃。服務不錯

大宅

國民生產總值:1235

BKXmas勳章

回覆樓主

滅蚤嗎?我屋企人試過網上買藥自己搞。d藥吾平(千幾,2千蚊)殺左2次先清晒

子爵府

BKXmas勳章

echoprimera 發表於 17-9-15 19:15
我自己用过bio cyclx , 全屋滅蟲同曱甴,3 個月来三次,第一次係大規模做,第二、三只係follow up , 做完 ...

我想滅小強,請問第一次會點整?幾$一次?

複式洋房

國民生產總值:217

BKXmas勳章

kc1016 發表於 17-9-15 23:51
我想滅小強,請問第一次會點整?幾$一次?

佢個package 係三次的,第一次有三個人来,用两種药水喷,其中一人check 假天花,厨房櫃、渠位有冇曱甴蛋,另外两人就周圍喷,大概30-45 mins 左右就完
他们提供免费上門評估,之后就報价,交了费用後才預约滅蟲、曱甴.服務不錯同可靠

子爵府

BKXmas勳章

echoprimera 發表於 17-9-18 22:08
佢個package 係三次的,第一次有三個人来,用两種药水喷,其中一人check 假天花,厨房櫃、渠位有冇曱甴蛋 ...

用咗藥水,要唔要全屋再抹?
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎