用戶登入

找回密碼 | 註冊

寒冷天氣警告現正生效 - 資料由天文台提供紅色火災危險警告現正生效 - 資料由天文台提供
14oC.53%

義工

自由講場 今日: 2564|主題: 943978

邊到有即食素湯包買。。

別墅

國民生產總值:565

BKXmas勳章

各位JM,請問邊到有即食素湯包買。荃灣或九龍城。我只找到洪x堂。仲有冇其他地方。thx...

水晶宮

國民生產總值:52753

好媽媽勳章 大廚勳章 BKXmas勳章

去蕃薯葉睇下,好多選擇
---生命無價,請支持領養---

別墅

BKXmas勳章

meko~ 發表於 17-9-14 12:15
去蕃薯葉睇下,好多選擇

想問蕃薯葉係舖頭定網站,我上網找都係食譜。我想找加熱就可飲的素湯。thx

別墅

國民生產總值:521

葵涌廣場地下齋舖(近卓悅)可能有,見佢有素麵果D賣

別墅

BKXmas勳章

lovefu12 發表於 17-9-14 12:27
葵涌廣場地下齋舖(近卓悅)可能有,見佢有素麵果D賣

thx

別墅

國民生產總值:641

熱血勳章 BKXmas勳章

我公司有做呢方面,用燜燒罐焗就得,仲有得送貨

男爵府

國民生產總值:8925

BKXmas勳章

回覆 heycutiepie 的帖子

我都想知, 你公司係邊? 買幾多先送貨?

別墅

BKXmas勳章

heycutiepie 發表於 17-9-14 13:08

可否俾資料我

版主

國民生產總值:117974

夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 BKXmas勳章

回覆樓主

健康工房都有,不過我唔鐘意飲

水晶宮

國民生產總值:52753

好媽媽勳章 大廚勳章 BKXmas勳章

肥肥龍貓 發表於 17-9-14 12:21
想問蕃薯葉係舖頭定網站,我上網找都係食譜。我想找加熱就可飲的素湯。thx
...

Sorry,發花癫,間店叫甘薯葉先啱,素食超市來的
我以為揾煮粉麵素湯粉,素湯包唔知有冇呢

別墅

BKXmas勳章

meko~ 發表於 17-9-14 13:53

Sorry,發花癫,間店叫甘薯葉先啱,素食超市來的

thx, 我再找。

水晶宮

國民生產總值:57836

開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

肥肥龍貓 發表於 17-9-14 12:10
各位JM,請問邊到有即食素湯包買。荃灣或九龍城。我只找到洪x堂。仲有冇其他地方。thx...
...

九龍城皇上皇有好多素食,但我覺得多味精

別墅

BKXmas勳章

blackberry 發表於 17-9-14 14:54
九龍城皇上皇有好多素食,但我覺得多味精

今日會過九龍城,順便睇下,thx

複式洋房

國民生產總值:176

BKXmas勳章

heycutiepie 發表於 17-9-14 13:08

我都想要知,唔該你

珍珠宮

國民生產總值:31485

BKXmas勳章 2017媽媽節

素湯包即係即沖既湯?
有D日本即食湯包粉,
一包沖一杯,
南瓜湯,雜菜湯,磨菇湯算唔算?
日本超市有。

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎