用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 2449|主題: 932801

邊隻鑊好用呢

大宅

國民生產總值:1566

對一個唔係太識煎,炒既人,有冇邊隻鑊易攪啲,無咁易痴底

男爵府

國民生產總值:8462

BKXmas勳章

回覆樓主

我都想知

水晶宮

國民生產總值:55968

開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 2017媽媽節

回覆樓主:

生鐵鑊

寶石宮

國民生產總值:313175

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

易潔鑊得唔得? 用開寶廸, 炒同煎都冇問題, 蒸又得, 用左好多年都未花過 (當然炒蟹/殻果啲另計啦)

大宅

TMC3012 發表於 17-9-14 15:46
易潔鑊得唔得? 用開寶廸, 炒同煎都冇問題, 蒸又得, 用左好多年都未花過 (當然炒蟹/殻果啲另計啦)
...

寶迪即是邊隻?有冇圖睇下,thx

珍珠宮

國民生產總值:30915

BKXmas勳章

759....有隻...(橙啡色底) .勁正..
BK JM介紹的..

寶石宮

國民生產總值:313175

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

至愛朱古力 發表於 17-9-14 15:47
寶迪即是邊隻?有冇圖睇下,thx

Berndes 德國, 先施, 一田, 永安有得賣, 佢台灣有website, 之前都多台灣blogger講, 你可以八下

大宅

minmin 發表於 17-9-14 15:49
759....有隻...(橙啡色底) .勁正..
BK JM介紹的..

759呢隻好難買,成日無貨

大宅

TMC3012 發表於 17-9-14 15:55
Berndes 德國, 先施, 一田, 永安有得賣, 佢台灣有website, 之前都多台灣blogger講, 你可以八下
...

thx

伯爵府

國民生產總值:15541

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

至愛朱古力 發表於 17-9-14 16:05
759呢隻好難買,成日無貨
唔係喎!
成日見一大堆

公爵府

國民生產總值:29036

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

我用759 唔係長抦嗰款, 個底同個鍋都係深灰色, 同橙色底嗰個一樣都係大理石易潔鑊, 好好用

侯爵府

國民生產總值:22116

BKXmas勳章

garfield_pooh 發表於 17-9-14 16:14
我用759 唔係長抦嗰款, 個底同個鍋都係深灰色, 同橙色底嗰個一樣都係大理石易潔鑊, 好好用 ...

請問有冇相睇下?
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎