用戶登入

找回密碼 | 註冊

18oC.67%

義工

自由講場 今日: 843|主題: 942870

跳至
奶皇月餅邊隻好?

男爵府

國民生產總值:6231

BKXmas勳章

各位JM有咩好推介?<3

民房

國民生產總值:28

BKXmas勳章

我試過美X, 聖安X, 半X, 嘉X樓
美X同嘉X樓成日冇貨
聖安X係軟心奶皇,幾特別

洋房

國民生產總值:95

BKXmas勳章

超愛食奶皇月餅啊
我都想知邊隻好味

大宅

國民生產總值:2990

BKXmas勳章

奇華

水晶宮

國民生產總值:52752

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2017媽媽節

回覆樓主

奇華

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

伯爵府

國民生產總值:19964

BKXmas勳章

janet1231 發表於 17-9-14 15:14
奇華

得ㄧ間有?

水晶宮

國民生產總值:52752

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2017媽媽節

she007 發表於 17-9-14 15:42
得ㄧ間有?

好似得灣仔嗰間有

男爵府

國民生產總值:6231

BKXmas勳章

回覆 irischl 的帖子

我都諗緊想試下聖安X奶皇月

侯爵府

國民生產總值:24452

開心吸收勳章 2017勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

呢個問題我年年都答一次
一定係奇華即焗奶皇月餅,中環同灣仔都有。

伯爵府

國民生產總值:15281

BKXmas勳章

回覆樓主:

望月

大宅

國民生產總值:3456

BKXmas勳章

irischl 發表於 17-9-14 15:04
我試過美X, 聖安X, 半X, 嘉X樓
美X同嘉X樓成日冇貨
聖安X係軟心奶皇,幾特別

奶皇叮嚟食好正,會香好多,但好易會乾得滯,試過半X個D有點乾。
平同貴都試過,上次叮左X安娜俾成家人share食, 都Ok wo, 唔dry,價錢都合理好多。

複式洋房

國民生產總值:165

BKXmas勳章

美X好食

琥珀宮

國民生產總值:173206

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章 畀面勳章 2017媽媽節

janet1231 發表於 17-9-14 15:48
好似得灣仔嗰間有

侯爵府

國民生產總值:22709

BKXmas勳章

回覆樓主:

鴻星好食?

象牙宮

國民生產總值:237212

瞓得好勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 BKXmas勳章 2017勳章 FRISO飲奶勳章 雞年勳章 美好大世界2017勳章 2017媽媽節 開心吸收勳章 食得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

wyl 發表於 17-9-14 15:56
呢個問題我年年都答一次
一定係奇華即焗奶皇月餅,中環同灣仔都有。 ...
中環開返咩?

翡翠宮

國民生產總值:98225

BK Milk勳章 BKXmas勳章

回覆樓主

奇華、稻香都好食,今年會試聖安x軟心奶黃

侯爵府

開心吸收勳章 2017勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

sasa0208 發表於 17-9-14 16:49
中環開返咩?
係喎,我睇錯咗,應該係返灣仔店

象牙宮

瞓得好勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 BKXmas勳章 2017勳章 FRISO飲奶勳章 雞年勳章 美好大世界2017勳章 2017媽媽節 開心吸收勳章 食得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

wyl 發表於 17-9-14 16:56
係喎,我睇錯咗,應該係返灣仔店
好彩無啫,今年戒買

侯爵府

sasa0208 發表於 17-9-14 16:58
好彩無啫,今年戒買
戒買唔戒食

象牙宮

wyl 發表於 17-9-14 17:08
戒買唔戒食
係呀

年年都買太多

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎