用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 631|主題: 933361

12尾去澳洲墨爾本和塔斯曼尼亞,唱多少錢嗎?

男爵府

國民生產總值:9615

BKXmas勳章

12月尾2大人,1個7歲小朋友去墨爾本和塔斯曼尼亞,玩12日, 預買毛毛靴和車里子返香港,狂食生,應該帶定幾多澳元在身呢?(唔計機票,住宿)。請問用銀聯雙幣卡是否免手續費嗎?謝

男爵府

BKXmas勳章

回覆樓主:

大家好

男爵府

BKXmas勳章

回覆樓主:

請問有冇人解答我嗎?謝

大宅

國民生產總值:1599

BKXmas勳章

生蠔一打十二到十八澳元,中餐一個炒粉面十到十五元,老麥中size 餐十一元,毛毛鞋可簽卡,大餐廳,西餐,超市也可簽卡,手信仔如樹熊夾仔兩元起,租車又簽卡。

大宅

國民生產總值:4585

BKXmas勳章

回覆樓主

我十一月尾同老公去,唱咗5K AUD, 自駕遊

大宅

國民生產總值:2888

回覆樓主:

乜嘢叫狂食生蠔食幾多先叫狂食

大宅

國民生產總值:2888

回覆樓主:

老實, 每人洗費可以大不同,AUD五千又得萬五又得

子爵府

國民生產總值:13781

BKXmas勳章

回覆樓主

食飯你預$80-$100,普通西餐。
如果你食蠔睇你邊度食,餐廳$3x左右一打,去market個啲就$16-18
中餐食唔食都得,又貴又普通,反而如果你去chinatown可以去食韓燒,好食,又平!
買UGG都係$200內。其實係食飯會用最多錢,你預返$300唔買野用一日囉,另外買野就睇你自己要買咩先知會用幾多!

男爵府

BKXmas勳章

happy314 發表於 17-9-16 14:18
生蠔一打十二到十八澳元,中餐一個炒粉面十到十五元,老麥中size 餐十一元,毛毛鞋可簽卡,大餐廳,西餐, ...

男爵府

BKXmas勳章

tabofans200 發表於 17-9-16 14:58
我十一月尾同老公去,唱咗5K AUD, 自駕遊

大宅

國民生產總值:3454

BKXmas勳章

happy314 發表於 17-9-16 14:18
生蠔一打十二到十八澳元,中餐一個炒粉面十到十五元,老麥中size 餐十一元,毛毛鞋可簽卡,大餐廳,西餐, ...

生蠔起碼A$20一打。碟頭飯A$13起跳。我上星期才就悉尼回港。

大宅

國民生產總值:3454

BKXmas勳章

回覆樓主

Just show a few for your reference.

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎