用戶登入

找回密碼 | 註冊

20oC.75%

義工

自由講場 今日: 3292|主題: 943323

跳至
Tsum Tsum Frozen event

大宅

國民生產總值:1366

BKXmas勳章

我想問 card 9 用邊隻先出到3-5個Time bubble in 1 play? 我已經玩左好耐都只得一朵花.....

禁止訪問

國民生產總值:4620

男爵府

國民生產總值:8099

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

X'mas2002 發表於 17-9-14 16:42
我想問 card 9 用邊隻先出到3-5個Time bubble in 1 play? 我已經玩左好耐都只得一朵花..... ...

黃兔仔

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

BKXmas勳章

豌豆花 發表於 17-9-14 16:50
黃兔
我有用, 就係用左黃兔都係不斷出其他BUBBLE, 而唔係TIME BUBBLE....

公爵府

國民生產總值:29442

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章 15週年勳章

X'mas2002 發表於 17-9-14 16:52
我有用, 就係用左黃兔都係不斷出其他BUBBLE, 而唔係TIME BUBBLE....
at least 要連10個以上先有機會出time bubble , 係有機會唔一定出

男爵府

國民生產總值:7048

BKXmas勳章

X'mas2002 發表於 17-9-14 16:52
o佢隨機出架, 所以睇下你好唔好彩架咋

大宅

BKXmas勳章

所以想睇吓除左黃兔之外, 仲有咩TSUM大機會出TIME BUBBLE?

子爵府

國民生產總值:13429

BKXmas勳章

回覆樓主

抽左成十幾份禮物都吾中新公仔

別墅

國民生產總值:800

BKXmas勳章

X'mas2002 發表於 17-9-14 17:06
所以想睇吓除左黃兔之外, 仲有咩TSUM大機會出TIME BUBBLE?

我用灰兔(emoji)過咗✌(emoji)

公爵府

國民生產總值:29295

BKXmas勳章

識晤識用Cinderella? 識用的話一關都20個以上

禁止訪問

回覆樓主

大宅

國民生產總值:1166

BKXmas勳章

long chain 用茶壺

子爵府

國民生產總值:10600

2017勳章 BKXmas勳章

豌豆花 發表於 17-9-15 11:11
呢個好難

試下用毛毛

大宅

國民生產總值:1038

BKXmas勳章

X'mas2002 發表於 17-9-14 17:06

我用 仙度拉瑞

象牙宮

國民生產總值:237222

瞓得好勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 BKXmas勳章 2017勳章 FRISO飲奶勳章 雞年勳章 美好大世界2017勳章 2017媽媽節 開心吸收勳章 食得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

呢個好難
我用毛毛,仲要係skill完1次留返1-2個大再skill

伯爵府

國民生產總值:19564

好媽媽勳章 畀面勳章 BKXmas勳章

呢個好難

雖然未玩到。。但我會用elsa,冰封2次都38以上。。

禁止訪問

大宅

國民生產總值:1819

BKXmas勳章

回覆樓主

呢一關都好難過!用邊隻Tsum Tsum 好?

公爵府

國民生產總值:29295

BKXmas勳章

huenying 發表於 17-9-15 14:21
呢一關都好難過!用邊隻Tsum Tsum 好?

Young Elsa

男爵府

國民生產總值:8386

BKXmas勳章

NoName 發表於 17-9-15 15:36
Young Elsa

4000金幣我都放棄咗,冇乜可能

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎