用戶登入

找回密碼 | 註冊

紅色火災危險警告現正生效 - 資料由天文台提供
21oC.47%

義工

少年成長 今日: 5|主題: 1300

99唔知係邊到聽番黎,話要買鈣片比呀仔食..

複式洋房

國民生產總值:322

99好鐘意同班C9飲下茶吹下水,最近唔知聽邊個講, 話小朋友就咁靠平時食物吸收,會唔夠鈣好難高,死都話要買鈣片俾我個仔食,話再唔食就輸在起跑線, 我個仔一聽到鈣片就怕怕, 佢好憎藥丸型嘅野,而家我都唔知點算好,奶奶同呀仔都好堅持, 咁小事我又唔想煩到C6

王國熱話
大阪JR車票一問
有關成田機場來回上野交通
坐JR去環球影城方唔方便
大家訂左聖誕溫泉團未呀??

別墅

國民生產總值:790

回覆樓主:

咁鈣又真係好重要 細個唔補無得高 大個左怨死你 XD

複式洋房

國民生產總值:322

回覆樓主:

但點先氹到呀仔食鈣片,有冇JM有建議??

別墅

國民生產總值:620

回覆樓主:

樓主 你可以try try gxc隻兒童鈣軟糖~~~果味軟糖黎家~~~小朋友又易接受~~又唔會得失99~~咁先有好日子過~~

禁止訪問

國民生產總值:578

大宅

國民生產總值:3109

磨碎又得, 用糖果味的又得

我阿仔冇食鈣片, 而家都有 176cm.

男爵府

國民生產總值:8485

BKXmas勳章

yuuyuu 發表於 17-9-14 17:04
99好鐘意同班C9飲下茶吹下水,最近唔知聽邊個講, 話小朋友就咁靠平時食物吸收,會唔夠鈣好難高,死都話要買鈣 ...

未食剂量小D既,安全D,揀D易入口既

男爵府

國民生產總值:6660

回覆樓主

同奶奶講留返自己食,老人家容易骨質疏鬆

禁止訪問

國民生產總值:3156

BB防敏心得分享勳章 美好大世界2017勳章 BKXmas勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎