用戶登入

找回密碼 | 註冊

16oC.63%

義工

自由報料 今日: 101|主題: 256905

點解能恩奶粉冇送玩具架??

大宅

國民生產總值:1140

Xmas吸收勳章 BKXmas勳章

隻隻牌子都有話買幾多罐送,能恩乜都冇,,

別墅

國民生產總值:532

BKXmas勳章

回覆樓主

上次買六罐送兒童旅行喼

wcpcelia    發表於 17-9-15 10:17
The first time to register here

大宅

pcpchan 發表於 17-9-14 18:39
上次買六罐送兒童旅行喼

係邊度買??能恩姨姨??

男爵府

國民生產總值:5254

BKXmas勳章

回覆樓主

能恩我以前揾藥房姨姨,平過連銷店又有野送

複式洋房

國民生產總值:133

吸收力勳章 BKXmas勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

之前有媽媽gp send過出黎,依家個promoter 姨姨唔知仲響唔響果度,不過好似要即場撕左個罐條膠帶俾個promoter姨姨交返公司count數

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

OCOC123 發表於 17-9-15 04:39
之前有媽媽gp send過出黎,依家個promoter 姨姨唔知仲響唔響果度,不過好似要即場撕左個罐條膠帶俾個promot ...

thanks

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎