用戶登入

找回密碼 | 註冊

寒冷天氣警告現正生效 - 資料由天文台提供紅色火災危險警告現正生效 - 資料由天文台提供
16oC.52%

義工

網購天地 今日: 117|主題: 62247

[其他] 知唔知道邊到買 fitbit 手錶比較平

大宅

國民生產總值:1383

我想買番隻。

王國熱話
男朋友叫我稀生仔仔
容我講一句。我真的很辛苦
第一次租樓便遇上很麻煩的業主
呢張系咪暫准離婚令?Thx

子爵府

國民生產總值:12486

BKXmas勳章

提提妳,我上過fitbit維修幾次了!(我2 隻,朋友2 隻,一年內也壞了。最後,兩隻錶要reset. 兩隻換新的。)

千萬別買水貨。另外, 保留單。也要保留盒上"正貨"的貼紙。

行貨之中,價錢也分別不大。不過,衛X/百XX,只要妳記得幾時買,可reprint收據的。貴d , 就是好d 的服務了。

我有2隻fitbit charge, 朋友是fitbit charge及surge. 我後來有charge 2 , 這model 未壞過。

禁止訪問

國民生產總值:665

珍珠宮

國民生產總值:47523

BKXmas勳章

Vincent8964 發表於 17-9-16 06:18
唔準個WOR 係都買GARMIN

請問點樣知道準唔準?

健康的生活態度 - 其實不一定是要相信將來會變得更好,只不過是不對現況發牢騷或埋怨便是了。

「多欣賞、少挑剔;多感恩、少責備」,使相愛的人能相守到永遠!

珍珠宮

BKXmas勳章

hker 發表於 17-9-14 20:25
提提妳,我上過fitbit維修幾次了!(我2 隻,朋友2 隻,一年內也壞了。最後,兩隻錶要reset. 兩隻換新的。 ...

我都買左 charge 2, 用左個半月, 覺得OK

健康的生活態度 - 其實不一定是要相信將來會變得更好,只不過是不對現況發牢騷或埋怨便是了。

「多欣賞、少挑剔;多感恩、少責備」,使相愛的人能相守到永遠!

珍珠宮

BKXmas勳章

FoodPanda 發表於 17-9-14 19:05
我想買番隻。

我係AIA Vitality會員, 經佢網上買, 有75折。

禁止訪問

國民生產總值:665

珍珠宮

BKXmas勳章

Vincent8964 發表於 17-9-16 07:48
網上有research睇 fitbit誤差中規中矩 最準一定係garmin polar

即係唔知點可以自己測驗到準唔準 除左睇網上測驗報告/評價。

我之前買左1隻連心跳帶既polar, 不過覺得帶心跳帶比較麻煩, 所以無用好耐。

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎