興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

平時返工隻狗會自己一個喺屋企,隻狗狗行雷就會好驚,佢驚會向高處跑,俾野佢呢埋又唔呢,今次放工返黎見到佢喺雪櫃頂(雪櫃大約170cm, 松鼠狗黎)腳震震落唔返黎。
覺得勁驚諗唔明佢係點上到去,雪櫃同牆之間有條喇,最大機會係壁虎功......

子爵府

Carikw 發表於 17-9-22 21:35
平時返工隻狗會自己一個喺屋企,隻狗狗行雷就會好驚,佢驚會向高處跑,俾野佢呢埋又唔呢,今次放工返黎見到 ...

狗狗驚到咁,好可憐呀。同時又驚嘆不論人或動物,喺危急時真係會使出佢嘅超能力㗎

複式洋房

成日行雷都好驚佢會有危險,唔想佢咁驚雷,一行雷佢震得好勁,舊陣瞓上格床佢瞓下面,佢又會唔知點解上左去,上左去就冇水飲同忍尿。

後來睇到一D獸E話絕左育會有呢D神經質GE問題,好鬼後悔囉。

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

子爵府

BK Milk勳章

回覆樓主

子爵府

回覆樓主

有時真係比d 狗狗搞到笑,場面應該好搞笑,不過慘慘豬,一定好驚。

侯爵府

mocha20150323 發表於 17-9-24 00:07
有時真係比d 狗狗搞到笑,場面應該好搞笑,不過慘慘豬,一定好驚。

-有行雷,鼓勵佢入籠, 佢自己肯入就鎖好門. 籠內要有食有水.

個籠等如佢屋企. 平時多D請佢入籠鎖住-陣, 慢慢,佢一受驚就入籠, 唔会再爬上爬落咁危險. 当然,要佢接受個籠至得啦.

不能硬鎖佢入去因这樣狗狗会認為入籠係懲罰.佢以後唔会入去.

複式洋房

回覆 mocha20150323 的帖子

其實我返到黎聽唔到佢叫,搵晒成間屋都見唔到佢,叫佢又冇應,真係好驚,但見佢冇事,企喺雪櫃頂勁白痴真係好想笑

複式洋房

回覆 jyjy1684825 的帖子

好~我TRY TRY先

首頁

尾頁

跳至