興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

請問這部型號現在大約 6 千 ,
硬件來講性價算比高嗎 ?
一般都係上網/文書/煲戲
不打機

或者有冇其他型號可介紹 ,
主要想買粉紅色 , thx

別墅

夠晒 其實唔打機 只係普通上網 用ssd的電腦部部都差唔多

水晶宮

wai0290 發表於 17-9-23 22:22
夠晒 其實唔打機 只係普通上網 用ssd的電腦部部都差唔多

呢個型號同硬件 ,
以個價錢嚟講算唔算抵買 ?
定係都唔打機可以買部平少少 ?
有冇平 d 而又唔錯既選擇 ?
thx

子爵府

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

若你認識人在大專內做事或讀書,現在至本月底可靠他們的工作證/學生證/學校電郵地址到指定地點買指定型號的手提電腦,還有高達5折的優惠,詳情可看Asus/Lenovo等相關網頁,e.g.https://www.asus.com/hk/News/zmtpqiXZLWhmKEGE

水晶宮

ckl28 發表於 17-9-24 04:13
若你認識人在大專內做事或讀書,現在至本月底可靠他們的工作證/學生證/學校電郵地址到指定地點買指定型號的 ...

thx

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

洛婷 發表於 17-9-23 18:15
請問這部型號現在大約 6 千 ,
硬件來講性價算比高嗎 ?
一般都係上網/文書/煲戲

首頁

尾頁

跳至