少年成長

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2018復活節勳章

打多d藍球會唔會好d. 食多d蛋白質既野。
再唔係係屋企試下跳繩

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

回覆樓主:

慢慢就會高

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

回覆樓主:

男爵府

cherrylym1 發表於 17-9-25 18:26
小學排隊跟高矮架嘛,我仔仔話佢排前面第2個,好驚佢生唔高呀
有冇jm係過來人? 可唔可以分享下有咩幫到手?? ...

禁止訪問

hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

水晶宮

回覆樓主:

食多D紅肉,打藍球,游水

大宅

其實咩運動都好
要高應該係著重伸展

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

回覆樓主:

健康最緊要

大宅

回覆樓主:

吃好睡好,多運動。可以試下掉單杠,聽過可以長高

禁止訪問

hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

侯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

早D瞓同飲多D豬/牛骨湯,每日要適當既運動

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆樓主:

以前最矮嘅中學男同學,而家都幾高大

複式洋房

回覆樓主:

吃多d肉,多做運動

子爵府

親子王國15週年勳章

回覆樓主:

多打藍球

子爵府

回覆樓主

食田七,跳繩,打籃球。想高又唔運動好難wor

珍珠宮

慢慢就會高, 放心

禁止訪問

MommyPanel勳章 BB防敏心得分享勳章 美好大世界2017勳章

別墅

做多D運動啦,見過好多細個好細粒,一青春期高得好快

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

打藍球

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有男同學,細個矮而家都幾高大

首頁

尾頁

跳至