網購天地

跳至
[淘寶] 養生杯

首頁

尾頁

男爵府

BK Milk勳章

想問下有無人淘,實物係咪真係好細,諗住冬天放係公司用,又唔想比太多人發現我係到煲花茶嘆下

333s    發表於 17-9-26 13:06

子爵府

開心吸收勳章 Xmas吸收勳章

回覆樓主

試圖下問下客戶實際大小?

象牙宮

ivykinder 發表於 17-9-26 00:09
想問下有無人淘,實物係咪真係好細,諗住冬天放係公司用,又唔想比太多人發現我係到煲花茶嘆下

...
热牛奶、煮养生粥、煮花茶、煲汤、炖银耳糖水等等!
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

用戶要求終止服務

虎到金來勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 貓狗褓姆

好似幾好喎

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

如果要滾下滾下而唔係浸, 真係有啲細。
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

男爵府

BK Milk勳章

回覆樓主:

佢係炖架,我諗住煲下花茶hea下咁囉,你知啦,返工都要抖抖先可以更努力

子爵府

回覆樓主

樓主最後有無買?好不好用?

男爵府

回覆樓主

我買過養生杯,不過唔係樓主既牌子,我覺得好用,焗紅棗水花茶真係堅好用。

子爵府

irisang2007 發表於 17-11-1 10:16
我買過養生杯,不過唔係樓主既牌子,我覺得好用,焗紅棗水花茶真係堅好用。
...

如果煲粥,煲糖水,煲下去水濕茶又好不好用?

男爵府

pinkybee 發表於 17-11-1 16:12

粥我煲過白粥,幾好,我試過燉湯,煲花茶果d, 一人份量,因為有d茶只得我一個會飲,所以我覺得值得買。

男爵府

畀面勳章

pinkybee 發表於 17-11-1 16:12
好用一人份量係夠用的, 我都係放公司用, 試過煲番薯糖水, 雪梨蓮子百合糖水, 花茶, 黑豆茶等, 不過我唔係買呢個牌子但容量一樣

i_jdg    發表於 17-11-6 12:20
......

大宅

ying_ma 發表於 17-11-1 16:51
好用一人份量係夠用的, 我都係放公司用, 試過煲番薯糖水, 雪梨蓮子百合糖水, 花茶, 黑豆茶等, 不過我唔係買 ...

請問有無link ar

男爵府

畀面勳章

ty2201 發表於 17-11-1 21:47
請問有無link ar

【十度良品SD-990 智能预约 电热水杯办公加热牛奶煮粥杯电炖养生杯】http://s.odx7.com/h.ve4tbE?sm=ec2c41 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥cIrN0TpiSpr¥后打开(emoji)手淘(emoji)
......

男爵府

BK Milk勳章

pinkybee 發表於 17-11-1 07:31
樓主最後有無買?好不好用?

買左,未送到

男爵府

回覆樓主:

我舊年都有買呢d養生杯,唔同牌子嘅,我覺得都算好用,但而家開始嫌佢太細
煲粥,炖桃膠係ok嘅
但我想飲薏米紅豆水時,就真係嫌太細
煲咗成個鐘,最終只係飲幾啖飲晒
所以諗緊買個養生壼

大宅

ying_ma 發表於 17-11-1 16:51
好用一人份量係夠用的, 我都係放公司用, 試過煲番薯糖水, 雪梨蓮子百合糖水, 花茶, 黑豆茶等, 不過我唔係買 ...

放公司煲會好大陣味嗎?

用戶要求終止服務

回覆樓主:

雙12,前十分鐘要首50付好款才半價

【我剁手都要买的宝贝(十度良品电热杯陶瓷办公电热养生杯sd-918电炖杯养生壶煮粥杯炖杯),快来和我一起瓜分红I包】http://z.oiax6.com/h.y6FoLF 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥lrif08WSCob¥后打开(emoji)手淘(emoji)

大宅

Very good

首頁

尾頁

跳至