懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主:

你話,我搵張醫生開刀,佢會比個期你,我都係咁

別墅

我頭先打去,姑娘串到爆話:“不收新症!”我問原因,姑娘話:“唔收就唔收咯,以後都唔收!!”
無語😓
請問大家有沒有好的婦科醫生介紹?謝謝!
等待小“蛋丁”

大宅

回覆 美小姐 的帖子

我尋日打去,都直接話想搵張醫生開刀,佢都話新症唔接

別墅

mango123456 發表於 17-11-16 08:35
回覆 美小姐 的帖子

咁奇怪 因為早2,3星期打去重接喎,會唔會係個預產期果排已經full左? 我一打去佢就問左我最後月經日子,然後先覆我會接。

別墅

mango123456 發表於 17-11-16 08:35
回覆 美小姐 的帖子

咁奇怪 因為早2,3星期打去重接喎,會唔會係個預產期果排已經full左? 我一打去佢就問左我最後月經日子,然後先覆我會接。

我係一驗到有2條線即刻打去。

複式洋房

回覆樓主

個電話長期都無人接聽,有冇其他電話號碼可以聯絡到

複式洋房

memelala 發表於 17-11-17 11:56
咁奇怪 因為早2,3星期打去重接喎,會唔會係個預產期果排已經full左? 我一打去佢就問左我最後 ...

Hello.. 講問係打幾多號同幾點打去,我連續打左成個星期都無人聽

別墅

Amour_g 發表於 17-11-25 14:47
Hello.. 講問係打幾多號同幾點打去,我連續打左成個星期都無人聽

我就咁google張國良搵到電話,大約下午3點幾

大宅

收呀..我妹岩岩CHECK到有..預產期下年7女尾
佢今早打去BOOK都有呀..講開刀~
但最快睇到都要等到2月先見佢..

複式洋房

newpower_hk 發表於 17-11-27 13:00
收呀..我妹岩岩CHECK到有..預產期下年7女尾
佢今早打去BOOK都有呀..講開刀~
但最快睇到都要等到2月先見佢.. ...

我前幾日打去已經唔收新症,係咪之前有睇過..?.姑娘話做唔切唔收,請問點解會收新症

複式洋房

回覆樓主

我噚日打去問佢都接喎。仲要人在外國,第一次產檢只可以响4個幾月,之後要預產期之前4星期先返香港!
我打第一次,護士有問必答,但第二次個護士就態度唔係咁好。

子爵府

Amour_g 發表於 17-11-29 23:38
我前幾日打去已經唔收新症,係咪之前有睇過..?.姑娘話做唔切唔收,請問點解會收新症
...

你話搵醫生開刀就可以了

佢啲姑娘係咁特別,我當時4wk打去,4wk係好早架喎,預產期應該未有人book,姑娘乜都無問就話無位,我話我一定開刀生,後來就有了。

但都要預番每次等好耐,大約3至4個鐘,試過5個幾鐘。

大宅

想請問各位JM, 因為我一直搵張醫生覆疹, 但今個月QE 覆疹可以比我揀開刀, 想問下如我宜家唔搵佢開刀, 知唔知張醫生仲會唔會比我覆疹?

複式洋房

張醫生真係好full得好誇張,我2016年一知道自己有左就打去book
姑娘話全年已full

首頁

尾頁

跳至