夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

別墅

平時好好先生,好錫我同小朋友,自己榮升老闆公司上左軌道,成日酗酒,但一星期醉3日以上,醉左亂鬧人,又同空氣說話,小朋友2歲 ,仲未知佢搞咩,但仲係同床訓,好騷擾,唯有快快裝修隔離房比佢訓。快d完工啦。

佢話,自己得一樣嗜好,就係飲酒,醉左講任何野叫我唔好放係心,你知我好錫你同bb就得。

痴根 ,神經病。為左個女都唔改。講明一定唔會改,因為太愛飲酒,唔知幾時先會飲到病唔飲呀?期待你快點出事呢!

純申下,不要插我無用唔離婚,我只想發洩下吧!家家有本難唸的經!我仲忍到,為左個女為左圓滿既家為左少少錢,我暫時ok。

大宅

回覆樓主

其實都講到好清楚。

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

c6講明唔會改, 你亦唔會離開佢, 咁你都知道條路點行啦
唔知你心目中咩叫好好先生?
我覺得如果係好好先生既, 就唔會做d令老婆傷心/擔心既事啦, 得把口話錫有咩用?
小飲怡情ok, 但去到酗酒咁無節制, 其實係咪借飲酒黎逃避緊某d野呢?

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

一星期3晚真係接受唔到,如果一月一次飲到爛醉都話可以忍下
飲到醉左番屋企就訓覺都叫做還好,有啲係到發酒癲真係勁難頂

自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

sumlam 發表於 17-9-29 05:12
一星期3晚真係接受唔到,如果一月一次飲到爛醉都話可以忍下
飲到醉左番屋企就訓覺都叫做還好,有啲係到發酒 ...

X2

大宅

回覆樓主:

飲醉酒嘅人真係超級極之討厭 我都就快要爆喇

公爵府

Fu121314 發表於 17-9-29 03:18
平時好好先生,好錫我同小朋友,自己榮升老闆公司上左軌道,成日酗酒,但一星期醉3日以上,醉左亂鬧人,又 ...

態度都擺明咗喇,純呻,咁就祝你幸福喇!!

gtg435i    發表於 18-4-19 22:45

珍珠宮

平時好好先生,好錫我同小朋友,自己榮升老闆公司上左軌道,成日酗酒,但一星期醉3日以上,醉左亂鬧人,又 ...

酒後無打人都可以接受,始終要勸他,飲酒對肝唔好

伯爵府

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 開心吸收勳章

對付哩D酒鬼, 最佳方法....
就係飲到佢...自己停...

1. 小朋友仲細...你有無時間...陪佢去飲....日日去...番左屋企左大量酒精....另佢...連血都可以有80%酒精
2. 同佢玩精神.....每一晚佢未醉就俾佢....飲...當然要好技巧...
3.有意無意....好SUPPORT佢飲酒...同舒發佢情緒...

我遇過2個人都係酒鬼........1個可以小飲好多....可以講...除左必要時先會再飲 (佢係一個千杯不醉的人)
另外一個...次飲都醉...最後...介左...唔飲...

別墅

瑤瑤~ 發表於 17-9-29 04:48
c6講明唔會改, 你亦唔會離開佢, 咁你都知道條路點行啦
唔知你心目中咩叫好好先生?
我覺得如果係好好先生既, ...

完全無壓力無野煩的情況下酗酒。根本就有病,但佢話自己無。佢有焦慮症,睇精神科中,唔知關注關酗酒事?
平時好好先生,錫小朋友,錢比哂我,錫我屋企,唔飲酒時堅正常囉

男爵府

真係家家有本難念的經,忍到就繼續堅持落下

別墅

Reema 發表於 17-9-29 11:55
對付哩D酒鬼, 最佳方法....
就係飲到佢...自己停...

點可以令佢濃度有80%?我有諗過買定烈酒係屋企,偷偷溝落啤酒

我唔會陪佢去男人飯局,但試過回家後佢追酒我氹佢飲紅酒,佢第二日個頭痛死,我再帶工人及小朋友出街無人理佢 !

但次次酗酒後佢都勁頭痛,要訓死一日,完全唔明佢咁頹廢為咩?又唔係有經濟壓力,公司又上左軌道,正路無野煩,唯一解釋就係佢有病,酗酒精神病,但佢唔聽,堅持話自己喜歡飲沒有病,唔知咁飲法幾時先出死?但成日見街上醉酒佬,幾十歲都仲酗酒,都唔死得,幾時先到佢死或有肝病

別墅

chengkayan 發表於 17-9-29 12:20
真係家家有本難念的經,忍到就繼續堅持落下

多謝你

瑪瑙宮

一星期三日, 一月十幾日, 一年即有半年係咁, 佢自己要正視自己的問題, 佢都唔理, 幫佢唔到.

別墅

Nancy20090615 發表於 17-9-29 12:57
一星期三日, 一月十幾日, 一年即有半年係咁, 佢自己要正視自己的問題, 佢都唔理, 幫佢唔到. ...

佢今年開始的,快點飲岀病來就好了

複式洋房

Stepmother 發表於 17-9-29 08:11
飲醉酒嘅人真係超級極之討厭 我都就快要爆喇
...

係,我都試過有次老婆飲醉,嘔時要照顧佢,仲要醉醒後話我照顧不周,無幫佢換衫。

講返樓主,都無野可做,換把穩固鎖及門,怕佢傷害大人時有地方逃。

其實壓力大都唔需要醉,一兩杯放鬆咪夠。

琥珀宮

咁唯有祝福你,同埋你自己看開D

別墅

tansyneko 發表於 17-9-29 13:20
咁唯有祝福你,同埋你自己看開D

多謝

別墅

星星的後裔 發表於 17-9-29 13:15
係,我都試過有次老婆飲醉,嘔時要照顧佢,仲要醉醒後話我照顧不周,無幫佢換衫。

講返樓主,都無野可做 ...

根本就有病,期待房間裝修好阿女離開我地張床

水晶宮

Fu121314 發表於 17-9-29 13:29
根本就有病,期待房間裝修好阿女離開我地張床

吓間房俾小朋友架咋? 仲以為係隔離佢架 tim....

首頁
12345...6

尾頁

跳至