自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

究竟我是誰 發表於 17-9-30 09:59
多謝,幸好早發現,已康復

糸咪之前已經知到有呢个'劫’ ?
Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm
Day 46: W:7kg L:62m HC40.5cm
Day 82: W:~9.2kg L:~66cm
Day 112: W:~10.4kg

公爵府

牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

一向睇開 So cf

公爵府

sixfourtoo 發表於 17-9-30 10:30
一向睇開 So cf

有冇咩實際上幫到呢?
Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm

公爵府

牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆 Mrs.Kangaroo 的帖子

年年跟佢的方位圖擺D水,植物咁, SO FAR 幾順利!

禁止訪問

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Mrs.Kangaroo 發表於 17-9-30 10:07
糸咪之前已經知到有呢个'劫’ ?

好老實年頭睇完都唔記得哂,但放病假期間睇番本書,先知中咗。

公爵府

sixfourtoo 發表於 17-9-30 10:40
回覆 Mrs.Kangaroo 的帖子

年年跟佢的方位圖擺D水,植物咁, SO FAR 幾順利!

祝一路好運

公爵府

ms_ming 發表於 17-9-30 11:03
唔知圖書館有冇呢D書借

可能有

公爵府

究竟我是誰 發表於 17-9-30 11:04
好老實年頭睇完都唔記得哂,但放病假期間睇番本書,先知中咗。

即糸你冇做嘢去化解佢?咁本書要keep 住睇。

侯爵府

回覆樓主:

我冇買書,但幾喜歡睇So師傅節目,純綷覺得幾搞笑

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Mrs.Kangaroo 發表於 17-9-30 11:12
即糸你冇做嘢去化解佢?咁本書要keep 住睇。

好多時睇完就算,冥冥中至有安排。佢會叫人買佢嘅風水物,我唔會囉,好貴

公爵府

究竟我是誰 發表於 17-9-30 11:26
好多時睇完就算,冥冥中至有安排。佢會叫人買佢嘅風水物,我唔會囉,好貴
...

未審先打三十大板先!

用戶要求終止服務

2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

蛋皇哥0127 發表於 17-9-30 00:21
我諗我要買了。。。
點解吖?防小人嗎?

蛋皇哥0127    發表於 17-10-5 16:58

用戶要求終止服務

2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Mrs.Kangaroo 發表於 17-9-30 00:05
幫到你吗?
我會參考下,但唔會盡信,因為所有野最終都係靠自己

公爵府

Mag85 發表於 17-10-2 22:43
我會參考下,但唔會盡信,因為所有野最終都係靠自己

唔会盡信啦,我就唔信得12類人,始終都系靠自己!

伯爵府

回覆樓主:

吾系病就健康架啦。
吾系有錢就冇錢架啦
hk人身體病來來去去都系個幾樣
例如呼吸道吾好哎,因為hk空氣差,氣管敏感容易
個肝唔好因為工作壓力大,又捱夜
個腎吾好,因為都巿人少飲水
其實好多都系自己生活習慣有問題。
因為我正是過來人。我曾經都好迷佢話我邊度個度病
但念念下,好似自己真系有前因,所以先有咁既病

伯爵府

回覆樓主

但有時迷惘時我都會睇下,純粹系心靈上一個寄託

公爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主

李居明同楊天命出左未

公爵府

koala904 發表於 17-12-16 21:32
李居明同楊天命出左未

上星期七仔ok 睇过,未見李居明。另外果個無留意。

首頁

尾頁

跳至