用戶登入

找回密碼 | 註冊

18oC.87%

義工

自由講場 今日: 4734|主題: 955910

跳至
誠哥抗衰老丸  

大宅

國民生產總值:4019

2018勳章

有冇人想試下,我想試試唔知好唔好

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

國民生產總值:6714

回覆樓主

同問

大宅

國民生產總值:2391

抗衰老WO~一食就食足十几二十年~之后話吾得都吹佢吾脹

家家公主    發表於 18-1-5 14:49
facialchung    發表於 17-10-3 21:50
wcpcelia    發表於 17-10-3 17:07
la_source    發表於 17-10-3 14:13
Kingsman3000    發表於 17-10-2 09:44

伯爵府

國民生產總值:19490

回覆樓主:

反而話食左無白頭髮,好想知真定假

伯爵府

國民生產總值:18686

回覆樓主:

咩叫誠哥抗衰老丸?

伯爵府

國民生產總值:18937

回覆樓主:

有食開 可以考慮轉會,無食開 就唔使特登食,唔係乜都入超人數架啦

我食開依隻

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

琥珀宮

國民生產總值:185092

狗年勳章 畀面勳章 2017媽媽節 開心吸收勳章

chrisdina 發表於 17-10-2 08:58
同問

男爵府

國民生產總值:8259

回覆樓主:

誠哥丸係新専利配方! 好似好勁

大宅

國民生產總值:4655

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

bbq1232 發表於 17-10-2 09:06
抗衰老WO~一食就食足十几二十年~之后話吾得都吹佢吾脹
有報道指服用過量菸鹼酸會導致肝衰竭也有機會導致消化性潰瘍或動脈血栓。服用者可能不用到十年,最後真的不會老

大宅

國民生產總值:4019

2018勳章

IloveJJ 發表於 17-10-2 09:22
咩叫誠哥抗衰老丸?

因為李嘉誠投資

香港首富李嘉誠 4 月尾投資美國加州生物科技先驅 ChromaDex以支助研製抗衰老藥,短短 5 個月內已有收穫!屈臣氏宣布,由 Chroma Dex 生產的抗衰老藥 TRU NIAGEN,本月 15 號起於屈臣氏獨家發售。

Chroma Dex 早前獲李氏注資 2,500 萬美元(折合港幣近 2 億元)研發生產,並在其後成功製作出 TRU NIAGEN。TRU NIAGEN 利用 Chroma Dex 專利的生物科技技術,提升人體細胞活躍所需的諾加因子 (NAD ) 水平,令細胞中的線粒體回復正常功能,從而達致抗衰老的效果。

禁止訪問

國民生產總值:395

伯爵府

國民生產總值:18686

VenusSasa 發表於 17-10-2 09:42
因為李嘉誠投資

香港首富李嘉誠 4 月尾投資美國加州生物科技先驅 ChromaDex以支助研製抗衰老藥, ...

啊!謝分享

彩鑽殿

國民生產總值:859289

2018勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

MandyT1 發表於 17-10-2 09:41
有報道指服用過量菸鹼酸會導致肝衰竭,也有機會導致消化性潰瘍或動脈血栓。服用者可能不用到十年,最後真的 ...

誠哥呢隻成份係呢d?我老公想試不過揾吾到有咩成份

珍珠宮

國民生產總值:48896

認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

VenusSasa 發表於 17-10-2 09:42
因為李嘉誠投資

香港首富李嘉誠 4 月尾投資美國加州生物科技先驅 ChromaDex以支助研製抗衰老藥, ...

咁有違天意, 我怕身體過勞, 好快蒙主寵召
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙

大宅

國民生產總值:4655

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 yanyan-mummy 的帖子

https://www.truniagen.com -> About NR...there are three individual members: niacin (also known as nicotinic acid or NA), nicotinamide (sometimes referred to as niacinamide or NAM) and nicotinamide riboside (NR)....

之後自己google去看吧!基本上是維他命B3,我相信少量應該對身體沒有害處。長期及大量服用就要小心肝有事。

http://www.fitday.com/fitness-articles/fitness/everything-you-need-to-know-about-sex-and-ayurveda.html

珊瑚宮

國民生產總值:108267

醒目開學勳章 大廚勳章

VenusSasa 發表於 17-10-2 08:56
有冇人想試下,我想試試唔知好唔好

多餘~

誠哥每天六點起身打高爾夫球,常運動這才是原因~

我相信他沒食藥~

amalee    發表於 17-10-2 10:31
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

伯爵府

國民生產總值:15580

FUN享自然‧郊遊一夏

大力大力 發表於 17-10-2 10:27
多餘~

誠哥每天六點起身打高爾夫球,常運動這才是原因~

我都唔信佢自己有食

別墅

國民生產總值:869

回覆樓主

網上廣告話誠哥有食,我同老公買左來試試,初步只食左一星期,感覺比之前精神左,晚上好訓左,我以前都常失眠,會keep住食三個月後再比分!

彩鑽殿

2018勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

MandyT1 發表於 17-10-2 10:25
回覆 yanyan-mummy 的帖子

https://www.truniagen.com -> About NR...there are three individual members ...

Thx睇下先

彩鑽殿

charlenebb 發表於 17-10-2 11:11
網上廣告話誠哥有食,我同老公買左來試試,初步只食左一星期,感覺比之前精神左,晚上好訓左,我以前都常失 ...

我老公食左一日暫時未知成效,其實只想改善疲勞影響精神,未必會長期食,只買左一樽試下

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎