自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

斜揹方便D

珍珠宮

回覆樓主

個女細時,斜孭方便啲,而家多數單肩

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

單膊孭,去旅行或冬天才斜孭

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

rainbowworld 發表於 17-10-11 10:58
如題

斜,方便d

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

單膊
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

rainbowworld 發表於 17-10-11 10:58
如題

單膊

水晶宮

回覆樓主

我手袋的容量已不能用細細的斜孭袋,我身邊的人成日話我個袋掉出來可整親人

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

以前側咩而家斜咩

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

斜咩, 因我膊斜, 咩唔到單膊, 個袋實會sir落黎

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

斜揹

公爵府

mocha20150323 發表於 17-10-11 11:00
我鐘意單膊,不過去旅行時會選擇斜

X2

男爵府

回覆樓主:

我通常返工多野就揹單膊大袋,平時放假都多數斜揹細袋,帶埋個囡一齊出去就一個背囊

公爵府

c9c9c9 發表於 17-10-11 11:05
背囊

問非所答

大宅

回覆樓主

斜孭

珍珠宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

睇情況,湊仔買餸就斜孭, 方便幫阿仔孭書包同買餸比錢, 約人食飯行街街就單膞, 手袋大D裝多D嘢

男爵府

鍾意單膊,帶仔就一定斜揹囉

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

斜孭袋容易顯現師奶一面

水晶宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

單膊

男爵府

1928mickey 發表於 17-10-11 21:09
斜孭袋容易顯現師奶一面

X 2
Keep calm & carry on

珍珠宮

回覆樓主:

單邊膊,
而家多咗揹背囊,冇咁攰

首頁