美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

[size=20.932px]各位靚媽有冇在呢間美客院joun crouse?[size=20.932px]之前偶然在一次bb展去左試做,見唔錯就join左,跟住勁勁勁後悔! 起初我做都冇咩特別,跟住幫我先生買埋body, 平時已經好難book,但女顧客有網上booking都好d,男士好似冇得網上book, 所以先生成日都book唔到,一個月都未必book到一次,呢幾個月仲誇張,有一次我先生已經上到去樓上,但話個body師因失火,交通問題遲到要等一小時,問等唔等(果時係德寶迷你倉果單野)最終冇等,念住可能都真係,意外大家都唔想,跟住再book左1,2次,到做body前一日就打黎話body師冇返定唔知點要取消,當時我都覺得好無理,明明約好左,成間上市公司點會冇body師,不過我先生話算,跟住book左明天做,今日又打黎話個body師請左假,要取消,態度仲勁差,跟住我先生同我都好嬲,三番四次都係咁,陣間又話個crouse過期,已經難book, book到又咁玩,我就打去同佢理論一下,跟住又話可以安排,攞明簡客做,我地仲有幾十次未做,但真心唔想再係呢到做,又耐唔耐都會扣多左我d格仔,完全係比錢買難受!呢d情況係咪冇得退款?消費者委員會受理嗎?

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

呢間出名昆水

複式洋房

中伏

複式洋房

呢間N年前join過facial,去親都狂sell,想relax吓都唔得!之後,做剩1次,我就冇再番去喇。
我試過買course時,明明話第1次做時開始計1年有效,最後卻改口話買嗰刻就計時,負責同事又離咗職,啲staff死都唔幫我做。其實當時只係打吓斑,唔會用佢哋好多時間,但佢哋要我等咗成半個鐘有多之後就話唔做,嬲到我將呢間嘢列入黑名單!

子爵府

回覆樓主:

你係咪無不斷買新course 呀?佢地有record , 買嘢嘅客先有位架

子爵府

kmkkmk12 發表於 17-10-11 21:39
各位靚媽有冇在呢間美客院joun crouse?之前偶然在一次bb展去左試做,見唔錯就join左,跟住勁勁勁後悔 ...

他們不斷要你加簽,未用完就煩你,我户口有balance 都不想再去

子爵府

garon 發表於 17-10-16 10:41
你係咪無不斷買新course 呀?佢地有record , 買嘢嘅客先有位架

不加簽就book 唔到

複式洋房

回覆 snowrice 的帖子

你去邊間?係咪觀塘?我仲有好多次呀,有冇去過南豐?我真係頂唔順觀塘果班consult,單單打打,好煩

複式洋房

回覆 fatcat123 的帖子

[size=26.2136px]你去邊間?係咪觀塘?我仲有好多次呀,有冇去過南豐?我真係頂唔順觀塘果班consult,單單打打,好煩

別墅

kmkkmk12 發表於 18-2-27 19:25
回覆 fatcat123 的帖子

間間都一樣黑,我仲有好多格,但都唔敢再去,放棄左

伯爵府

回覆樓主

E間⋯好耐以前已經出晒名架啦⋯

複式洋房

回覆 monmonmarichi 的帖子

so sad…我去過南豐1次,感覺不錯,可能還未露真面目

複式洋房

回覆 marcus_hclee 的帖子

下次真係要做足research先

複式洋房

回覆 kmkkmk12 的帖子

我之前去旺角嗰邊,做剩一次冇再去啦!而家幫襯小店同埋La Prairie,兩間都唔sell人,每次去都係享受(尤其後者,不過太貴,只係join咗幾次。)!

首頁

尾頁

跳至