潮流時尚

跳至

首頁
12345...12

尾頁

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

appleyuen 發表於 17-10-13 10:24
我通常側咩或手挽,其它冇試過

手挽用好靚
回家,並不只因為能遮風避雨、吃飽喝暖;
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

BeadBead 發表於 17-10-13 10:10
呢隻拼色我覺得最靚!
心大心細想買,不過又驚手挽白色線好快烏卒卒

我等咗好耐先買到呢個拼色!
實物靚到暈

我用咗幾次,暫時唔覺白線dirty。
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

侯爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 +5熱血勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

版主

kamanma 發表於 17-10-13 11:33
good choiceThanks

我本身有考慮small
但我166cm 又唔係瘦 medium 好睇D
你同我差唔多高,medium la

回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

babyislove 發表於 17-10-13 11:38
我本身有考慮small
但我166cm 又唔係瘦 medium 好睇D
你同我差唔多高,medium la ...

我得163 少少瘦,可能small size 會襯D,不過我都會去shop 試清楚先 謝謝詳細資料
Hello...

版主

kamanma 發表於 17-10-13 11:43
我得163 少少瘦,可能small size 會襯D,不過我都會去shop 試清楚先 謝謝詳細資料
...

呢個small, 24cm wide ...如果你唔用long wallet 就good good

羨慕你少少瘦...我都想

回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

babyislove 發表於 17-10-13 11:48
呢個small, 24cm wide ...如果你唔用long wallet 就good good

個袋靚就不用說,呢張相我反而留意model 著嘅 blouse,手袖嘅details 好特別。

子爵府

畀面勳章

I just bought the same puzzle bag
It's really nice 😊😊

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

babyislove 發表於 17-10-13 09:47
你通常點咩?
好多玩法
我今日第ㄧ次用,原本想斜咩,最後變番側咩

頭先試咗斜咩,唔好咩有點重

子爵府

2018母親節勳章

回覆樓主:

[ bag bag how much?

版主

appleyuen 發表於 17-10-13 13:33
頭先試咗斜咩,唔好咩有點重

竟然係咁

仲打算有時湊仔/去旅行時斜咩用

對於以下個咩法,我又好有興趣

回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

版主

littlemoon00 發表於 17-10-13 13:10
I just bought the same puzzle bag
It's really nice 😊😊

high five
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

版主

bigcattong 發表於 17-10-13 13:40
[ bag bag how much?

$14xxx
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

babyislove 發表於 17-10-13 11:48

wallet 方便我冇乜所謂⋯⋯係我睇model 咩上身相都好nice small size
jm 真好人
Hello...

版主

ChloeMa 發表於 17-10-13 13:08
個袋靚就不用說,呢張相我反而留意model 著嘅 blouse,手袖嘅details 好特別。

我好似喺Net-A-Porter 揾ga 呢幅相
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

版主

kamanma 發表於 17-10-13 14:10
wallet 方便我冇乜所謂⋯⋯係我睇model 咩上身相都好nice small size
jm 真好人
...

我本身係打算買small,個model 用得好好睇
但後來見過真人用,覺得自己返工唔夠用
又好懶換短銀包(v 纹Chanel, 仲未剪彩)
所以...medium law

kamanma    發表於 17-10-13 15:19
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

水晶宮

開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

大宅

呢隻色靚哦!

子爵府

回覆樓主

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

babyislove 發表於 17-10-13 14:09
$14xxx
你係medium 喎,咁平? 點解我睇嘅咁貴。

首頁
12345...12

尾頁

跳至