潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2018母親節勳章

babyislove 發表於 17-11-15 16:55
有D seller 好求其
你影相&同 CS 講
佢會follow-up

FF customer service 覆左我,say sorry n 比左code for next order us用$15

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

bigcattong 發表於 17-11-15 19:40
FF customer service 覆左我,say sorry n 比左code for next order us用$15

好過無la!
唔好唔開心!
揾第二間shop再買過
回家,並不只因為能遮風避雨、吃飽喝暖;
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

侯爵府

bigcattong 發表於 17-11-15 19:40

Ff 即係咩啊

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

大臭臭 發表於 17-11-11 19:27
回覆 babyislove 的帖子

灰色啊…意大利巴黎羅馬都無要去返西葡個邊先有機會

italist 呢個medium 原價已低再20% off

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

我搵左代購買, 搵左個半月左右, 終於有消息啦stoneblue 返左兩個下星期一收到

男爵府

coo1068 發表於 17-11-22 10:48
我搵左代購買, 搵左個半月左右, 終於有消息啦stoneblue 返左兩個下星期一收到 ...

May I know what size is it and how much? thx

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

Cheylenne 發表於 17-11-22 10:57
May I know what size is it and how much? thx
覆左你, 係中size

版主

我搵左代購買, 搵左個半月左右, 終於有消息啦stoneblue 返左兩個下星期一收到 ...

我見過人用
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

伯爵府

多謝jm報料!呢個抵!灰拼靚呀!可惜係中size,咩上身太大喇。我唯有再等下。。。睇下同佢有無緣

版主

大臭臭 發表於 17-11-23 00:01

多謝jm報料!呢個抵!灰拼靚呀!可惜係中size,咩上身太大喇。我唯有再等下。。。睇 ...

small 灰
見到抵再話你知
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

伯爵府

Jm您真抵錫到時直接pm我啦!唔該晒

禁止訪問

別墅

親子王國15週年勳章

babyislove 發表於 17-11-23 08:19
small 灰
見到抵再話你知
請問仲有邊度有中size呀⋯⋯灰色好靚

大宅

babyislove 發表於 17-11-22 08:17

italist 呢個medium 原價已低再20% off

早啲見到你呢個post就好啦

男爵府

版主

AngieMaMa 發表於 17-11-25 23:38
早啲見到你呢個post就好啦

italist 仲有其他色減,另外有D online shop 都減呀!
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

版主

ireneleungnw 發表於 17-11-24 19:41
請問仲有邊度有中size呀⋯⋯灰色好靚

暫時唔見有la
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

大宅

大宅

How much for your stone blue? Thx

首頁

尾頁

跳至