少年成長

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

侯爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

一切皆有可能~

伯爵府

band one 學校都吾係100% 入到大学啦! Nothing is impossible ! 俾心機一定得!

子爵府

親子王國15週年勳章

呢 d 野真係冇人知,Band 2 也有人入到大學,Band 1 也不一定入大學。畀心機努力讀書就得

男爵府

yoyoxd 發表於 17-10-13 09:51
我細佬喺band2尾學校讀,數學自中二起每次全級第一名,亦常常拎滿分或9x,直到中四佢仲keep到第一名,數學 ...
點解無可能?就算未必拎到5*都唔會差得去边。

大宅

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

比心機努力讀書, 冇可能都變做有可能

男爵府

我以前系band 3學校年年考第一,最後都入左香港top3之ㄧ既大學。

大宅

其他科如何? 你只講數學一科!

禁止訪問

大宅

回覆 yoyoxd 的帖子

我囡讀band one中學, 成續都是一般, 各科成績平均, 佢都擔心dse 失手, 無話一定唔得, 盡左力就問心無愧.

複式洋房

每次發揮都不同,盡力而為最重要

大宅

笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 15週年勳章

盡左力就ok la..

大宅

2018復活節勳章 15週年勳章

這些真是說不定的,唯有加油吧。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆樓主:

正常都拎5吧
但怕失手又失望啫

水晶宮

回覆樓主

我朋友女兒讀最差中學入左中大讀醫,而家係博士,不停去演講

禁止訪問

hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

禁止訪問

hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

複式洋房

回覆樓主:

都要看考試發揮,和其他考生的情況的,很難講,什麼都有可能

子爵府

回覆樓主

主要都要睇學校深淺程度,如果佢有興趣不如買d深度比較深ge練習比佢做

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至