興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

男爵府

熱血勳章

回覆樓主:

食得、瞓得、疴得、透氣暢順、活動自如其實吾係必然!身體機能日漸減弱,其實真係好驚!

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

yanyan-mummy 發表於 17-10-24 15:29
冇咁快更年期哇

差不多卦,成日覺到熱

男爵府

熱血勳章

回覆樓主:

我吾想插到成身喉,大小便都要人清理,吾行得、吾郁得咁等c!身心好大折磨,仲怕連累到了後生

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

ms_ming 發表於 17-10-24 11:56
都係嘅

話說昨晚 我轉個水樽蓋時唔小心跌咗個樽蓋落地,跟住

乜咁寃氣呀?

男爵府

熱血勳章

回覆樓主:

人到中年,心態變左好多!

男爵府

熱血勳章

acbeans 發表於 17-10-24 15:46
乜咁寃氣呀?

佢呢D情趣,好sweet

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

coo1068 發表於 17-10-24 12:00
吾知係咪更年期,覺得好熱

我見中醫講話7788,即係女77 49,男就88 64,唔知而家仲係咪咁標準

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

LKS媽媽 發表於 17-10-24 15:39
明顯的消化能力差了!早幾年仲好食得,而家好快濟!吾受得了!

咁我都係咁

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

coo1068 發表於 17-10-24 15:44
差不多卦,成日覺到熱

可能心火盛,間吾中飲下涼茶會吾會好d

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

acbeans 發表於 17-10-24 15:47
我見中醫講話7788,即係女77 49,男就88 64,唔知而家仲係咪咁標準

我都46啦更得嚟差不多

象牙宮

yanyan-mummy 發表於 17-10-24 15:54
可能心火盛,間吾中飲下涼茶會吾會好d

之前瞓吾到,我覺得可能開始

雲母殿

coo1068 發表於 17-10-24 15:57
之前瞓吾到,我覺得可能開始

係未多野諗,我都要吾嘈吾光先瞓到,以前吾使架

象牙宮

yanyan-mummy 發表於 17-10-24 15:58
係未多野諗,我都要吾嘈吾光先瞓到,以前吾使架

瞓吾到又覺熱,有時熱醒添

男爵府

熱血勳章

回覆樓主:

我都係咁喎!饮下清心火既涼茶先!

水晶宮

畀面勳章

coo1068 發表於 17-10-24 15:56
我都46啦更得嚟差不多

咦, 我應該同你同年喎

雲母殿

coo1068 發表於 17-10-24 16:04

遲d天氣真係轉涼會瞓得舒服d

水晶宮

畀面勳章

coo1068 發表於 17-10-24 16:04

咁我暫時又未有呢個徵狀

男爵府

熱血勳章

yanyan-mummy 發表於 17-10-24 16:32
遲d天氣真係轉涼會瞓得舒服d

天氣谅左,吾使開冷氣,真係好瞓D

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至