用戶登入

找回密碼 | 註冊

19oC.69%

義工

心聲留言 今日: 15|主題: 15387

爸爸你有否記掛著我?

男爵府

國民生產總值:9646

BKXmas勳章

有時夜闌人靜時,就會想起小時候你陪我玩,逗我開心,去過的公園,商場,去士多買玻璃瓶汽水飲的情景,種種温馨既情景,現在只能靠回憶了
很不幸,能夠做到你女兒只是短短十一年的時間
因為你已經傷害了我和媽媽既心
十四年過去了,你可能都忘記有我這個女兒了
你有否想起過以前開心的回憶呢?

王國熱話
half term
朋友想在英國買樓, 有沒有香港地產可靠
居英權
移民搬運去英國

侯爵府

國民生產總值:21253

開心吸收勳章 BKXmas勳章

tingho 發表於 17-10-16 00:06
有時夜闌人靜時,就會想起小時候你陪我玩,逗我開心,去過的公園,商場,去士多買玻璃瓶汽水飲的情景,種種 ...
点解你唔主動搵下佢,除非佢去左彩虹橋.

男爵府

BKXmas勳章

20150618bb 發表於 17-10-16 14:19
点解你唔主動搵下佢,除非佢去左彩虹橋.

14年冇聯絡,他和第三者已經結婚生仔
有時我會諗,佢對我媽唔住都算,但佢對我都冇負過責任,當年是我媽獨自養大我,
宜家我想返起以前,其實真係好心痛,但又想知佢宜家點樣呢

侯爵府

tingho 發表於 17-10-16 14:50
14年冇聯絡,他和第三者已經結婚生仔
有時我會諗,佢對我媽唔住都算,但佢對我都冇負過責任,當年是我媽獨 ...
假如.......有一日佢搵到你,你會点呢?

子爵府

國民生產總值:14116

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BKXmas勳章

忘記過去吧,我爸爸都系我好小的時候離開我和媽咪,無負過責任,雖然無第三者,目前都系一個人生活,年老了,找我這個唯一的女兒,有咩計,點講都系親生父親,有空比錢他使下,或是有空帶埋小朋友探下他,系甘啦~雖然他無養育過我,但我會盡力贍養他~

男爵府

BKXmas勳章

回覆樓主:

他不會找我了,我也找不到他
回憶是美麗的,我唯有間唔中緬懷過去吧

侯爵府

tingho 發表於 17-10-16 17:33
他不會找我了,我也找不到他
回憶是美麗的,我唯有間唔中緬懷過去吧
世事無絕對.
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎