用戶登入

找回密碼 | 註冊

17oC.67%

義工

自由講場 今日: 371|主題: 939705

急買頸枕

伯爵府

國民生產總值:16107

畀面勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

請問大家有沒有什麼推介?網購太遲送貨,我想親自去買,但普通 U 字型試過不太適合我,我想在飛機訓到四至五個小時。

大宅

國民生產總值:2428

BKXmas勳章

回覆樓主:

可以試下無印

伯爵府

國民生產總值:18033

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

fsforth 發表於 17-10-16 00:14
請問大家有沒有什麼推介?網購太遲送貨,我想親自去買,但普通 U 字型試過不太適合我,我想在飛機訓到四至 ...

試下去Sogo睇下,佢有一隻頸枕,頸部軟墊可厚可薄,都幾好架,$2xx又唔係好貴

伯爵府

國民生產總值:16234

BKXmas勳章

各大百貨公司都有賣

伯爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

請問大家有沒有什麼推介?網購太遲送貨,我想親自去買,但普通 U 字型試過不太適合我,我想在飛機訓到四至 ...

仲有呢隻豆豆枕都幾舒服,唔太硬,好處係可以係頸枕;亦可以做枕頭,幾方便架。City'super 同Sogo都有

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

國民生產總值:2368

BKXmas勳章

Logon都有唔少選擇。

子爵府

國民生產總值:11583

BKXmas勳章

回覆樓主

機場有呀

大宅

國民生產總值:1259

BKXmas勳章

bufferzone 發表於 17-10-16 00:32
試下去Sogo睇下,佢有一隻頸枕,頸部軟墊可厚可薄,都幾好架,$2xx又唔係好貴

請問咩牌子?

男爵府

國民生產總值:8973

畀面勳章 BKXmas勳章

回覆樓主

無印 勁正
仲可以去到酒店訓覺用黎夾腳

大宅

國民生產總值:3257

bufferzone 發表於 17-10-16 00:35

仲有呢隻豆豆枕都幾舒服,唔太硬,好處係可以係頸枕; ...

我有幾個頸枕,最鐘意用呢個,變做方形好好枕,搭幾個鐘飛機一定帶住

伯爵府

buybuybuy 發表於 17-10-16 00:59
請問咩牌子?

冇留意牌子,不過只有一款係咁設計,你可以問下職員

伯爵府

flyinsky 發表於 17-10-16 01:51
我有幾個頸枕,最鐘意用呢個,變做方形好好枕,搭幾個鐘飛機一定帶住

我都有幾個

侯爵府

國民生產總值:24861

2017勳章 BKXmas勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2017媽媽節

回覆樓主:

我用sinomxx

子爵府

國民生產總值:14834

BKXmas勳章

機場Duty free 果隻唔錯。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎