用戶登入

找回密碼 | 註冊

20oC.77%

義工

嬰兒用品 今日: 8|主題: 82930

[新手媽媽]Combi high chair 買電動or手動好呢?

複式洋房

國民生產總值:163

囡囡剛剛一個月大 成日要人抱住搖佢先肯訓 唔係就大喊
原本想買fxxxx pxxxx張搖椅比佢
但唔知有冇效...諗緊直接買張可以搖的high chair 遲下可以做餐椅
心思思想買電動 可以等兩隻手空出黎做野
但又好貴 驚買左浪費 手動 定 電動好呢?
麻煩大家比d意見🙇🏼‍♀️🙇🏼‍♀️🙇🏼‍♀️

王國熱話
有冇3月5日既bb?一齊做個朋友
有無14/3 BB呀?
有無3月10日BB?
有冇321BB?

大宅

國民生產總值:2591

回覆樓主

用過手動嘅人,表示都非常想要電動,通常都係因為價錢問題,而選擇手動。

複式洋房

回覆 szeue 的帖子

明白😅 最緊要work😣

大宅

國民生產總值:4568

BKXmas勳章

回覆樓主:

都係博一搏架咋,如果電動,bb都係唔鐘訓,要扭抱,都係無用。如果bb肯訓,就good fit啦

子爵府

國民生產總值:12076

BKXmas勳章

回覆樓主

我個仔就滿月,我係用手動嘅,有時我對手要做其他野嘅時候,我就會用腳去搖佢

複式洋房

多謝大家的意見😊我最終都買左手動,唔敢搏😑
驚佢連手動都唔制 要手抱 希望work!!

複式洋房

國民生產總值:287

回覆樓主:

負擔得到一定系電動的好
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎