自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

痕癢,查完嘢間唔時又痕下... 腫起幾小舊咁,有無人都會咁架?

男爵府

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

係咪呢排天氣乾呀?呢兩個位特別乾,要多d搽野

珍珠宮

回覆樓主:

有試過,但R 完算,個十字,就唔理佢了
這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有試過, 要痕幾日架...唔開轉天氣或者乾燥事...我都想知點解, 同埋可以搽D咩

侯爵府

回覆樓主:

汗疹?!
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

首頁

尾頁

跳至