用戶登入

找回密碼 | 註冊

20oC.81%

義工

今日: 149|主題: 57996

請問優合機但係奶泵頭想轉其他牌子果part?medela?maymaymama?

別墅

國民生產總值:519

BKXmas勳章

想問有咩要配? 可以係邊度買比較平啲?
喉管? 喇叭? 連接器? 咩白色喉片一
我諗住單泵就得架啦 皆因係全職媽媽 買黎預防萬一
除佐medela 同maymaymama。其他牌子都可以介紹下
謝謝

複式洋房

國民生產總值:318

BKXmas勳章

同你一樣全職媽媽,買定黎以防萬一。
我都睇緊點駁,你用邊部優合?
我用綠色,會用返優合喉,配MAYMOM PARTS

別墅

國民生產總值:519

BKXmas勳章

winky1314 發表於 17-10-16 11:04
同你一樣全職媽媽,買定黎以防萬一。
我都睇緊點駁,你用邊部優合?
我用綠色,會用返優合喉,配MAYMOM PAR ...

我都你買佐綠色果部 買maymaymam唔使轉喉管咩? 同埋啲配件有咩要買? 同埋你係邊度買架 可唔可以pm我詳情呀?麻煩曬

複式洋房

BKXmas勳章

我乜都未買,搵定晒點轉先買。

聽yahoo 個seller 講就話要connector.

想問下有冇JM 試過成功

複式洋房

BKXmas勳章

我上網睇過,最簡單係優合綠色加SPECTRA 9+

但因為我本身有個FD比既MEDELA MINI ELECTRIC ,所以想買SET MAYMOM喇叭可以用優合綠色又可以用到MEDELA MINI ELECTRIC
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎