請問優合機但係奶泵頭想轉其他牌子果part?medela?maymaymama? - 懷孕前後 - Baby Kingdom - 親子王國 香港 討論區

義工

懷孕前後 今日: 235|主題: 60812

請問優合機但係奶泵頭想轉其他牌子果part?medela?maymaymama?

別墅

國民生產總值:605

想問有咩要配? 可以係邊度買比較平啲?
喉管? 喇叭? 連接器? 咩白色喉片一
我諗住單泵就得架啦 皆因係全職媽媽 買黎預防萬一
除佐medela 同maymaymama。其他牌子都可以介紹下
謝謝

王國熱話
其實落毛毛雨賞花也有另一種 美 @@
克羅地亞小鎮的日落
意大利的日落
元朗 鳳眼藍 花海.....(emoji)

複式洋房

國民生產總值:386

同你一樣全職媽媽,買定黎以防萬一。
我都睇緊點駁,你用邊部優合?
我用綠色,會用返優合喉,配MAYMOM PARTS

別墅

國民生產總值:605

winky1314 發表於 17-10-16 11:04
同你一樣全職媽媽,買定黎以防萬一。
我都睇緊點駁,你用邊部優合?
我用綠色,會用返優合喉,配MAYMOM PAR ...

我都你買佐綠色果部 買maymaymam唔使轉喉管咩? 同埋啲配件有咩要買? 同埋你係邊度買架 可唔可以pm我詳情呀?麻煩曬

複式洋房

我乜都未買,搵定晒點轉先買。

聽yahoo 個seller 講就話要connector.

想問下有冇JM 試過成功

複式洋房

我上網睇過,最簡單係優合綠色加SPECTRA 9+

但因為我本身有個FD比既MEDELA MINI ELECTRIC ,所以想買SET MAYMOM喇叭可以用優合綠色又可以用到MEDELA MINI ELECTRIC

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.