用戶登入

找回密碼 | 註冊

17oC.72%

義工

想生BB 今日: 174|主題: 94399

有冇人照過輸卵管?

複式洋房

國民生產總值:205

BKXmas勳章

有冇人照過輸卵管? 成個過程係點? 痛嗎???

複式洋房

國民生產總值:344

有呀, 8月照咗, 打D水入去照, 我覺得都痛呀, 不過忍到呀~

複式洋房

國民生產總值:298

我6月照左, 照果陣我覺得唔係係叫痛(可能事前醫生有比左2粒止痛藥我食),
有D唔舒服, 照完之後起身就會有D 似M 痛咁樣, 但可以接受到!

如果真係怕痛, 就食定止痛藥~

複式洋房

國民生產總值:229

carmenwong1025 發表於 17-10-16 11:33
有冇人照過輸卵管? 成個過程係點? 痛嗎???

我完全唔痛, 一d 感覺都冇就出番黎! 唔洗驚.... 初初我都以為好痛 / 唔舒服, 但完全冇....

複式洋房

國民生產總值:203

BKXmas勳章

今日做完,用鴨嘴同打顯影劑成個過程幾分鐘,好快,比婦科檢查痛少少,做完十分鐘後有谷M痛,可以忍到。不過我就有出血。

大宅

國民生產總值:1028

BKXmas勳章

回覆樓主:

剛化學完,要不要照下輸卵管!?

男爵府

國民生產總值:5546

BKXmas勳章

Joey1088 發表於 17-10-16 19:08
我完全唔痛, 一d 感覺都冇就出番黎! 唔洗驚.... 初初我都以為好痛 / 唔舒服, 但完全冇....
...

幾錢左右?

複式洋房

國民生產總值:229

Carmen1603 發表於 17-11-13 01:28
幾錢左右?

冇記錯 2 千 5 左右

FB體驗帳戶

國民生產總值:46

為左生BB, 幾痛都要忍.
食止痛藥會好D.

複式洋房

國民生產總值:205

BKXmas勳章

回覆樓主:

照完,唔算好痛,係個感覺好唔舒服,都忍到。

複式洋房

國民生產總值:492

BKXmas勳章

非常痛, 不過都要忍, E生話有D人會痛, 有D人唔會痛.
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎