用戶登入

找回密碼 | 註冊

20oC.81%

義工

今日: 149|主題: 57996

塞藥失敗,要再做手術

大宅

國民生產總值:2845

BKXmas勳章

我2星期前喺醫院塞藥,第一日冇咩反應,第二日就感覺到有野排出,但血就留左2個星期

今日去覆診驗尿,姑娘話仲有懷孕,再照超陰我自己都仲見到有舊野(唔知係組織定血塊)喺子宮內,醫生建議做吸宮,我想問下手術之後我仲係咪要坐多次小月?有冇人有類似經驗?

複式洋房

國民生產總值:120

回覆樓主

你係咪可以塞多次呀?
我當時塞左幾日跌左D野出來交去醫院化驗 血流又少左 但我個中醫唔信照開藥比我 我又飲好多木耳水 之後又有舊野跌出來但無再去交 兩星期後覆診就淸曬。
之前醫生話如果未清 可以再塞 我自己原則係唔想刮或吸
三個月之後又有了(emoji)

大宅

BKXmas勳章

Forest001 發表於 17-10-16 16:51
你係咪可以塞多次呀?
我當時塞左幾日跌左D野出來交去醫院化驗 血流又少左 但我個中醫唔信照開藥比我 我又 ...

今日個醫生同我講話我塞藥起唔到作用,佢建議做吸宮

複式洋房

回覆樓主

仲有得揀食藥

大宅

BKXmas勳章

Forest001 發表於 17-10-16 17:16
仲有得揀食藥

佢又無比我揀喎

複式洋房

回覆樓主

我當時請足一個月假 當坐月咁坐 果時太想有番 唔做吸同刮 如果塞唔成功我會再塞多次 但唔可以keep係身體太耐 要比個限期自己
係有隻藥可以食 醫院果時比我揀 佢話食的是專for XX既,塞既本來係胃藥 但有副作用會子宮收縮 所以做左醫學用途

大宅

國民生產總值:2408

BKXmas勳章

Forest001 發表於 17-10-16 16:51
你係咪可以塞多次呀?
我當時塞左幾日跌左D野出來交去醫院化驗 血流又少左 但我個中醫唔信照開藥比我 我又 ...

可否介紹個中醫?同埋木耳水係點整?thx
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎