自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

子爵府

回覆樓主

最緊要你輕鬆左就得啦!朋友相處最緊要係甘。

如果我當佢好朋友,而明知佢重視生日,我會約定佢食生日飯,送生日禮物,可見你地其實關係普通姐,unfriend 咪unfriend 咯,無所謂!

珍珠宮

回覆樓主

Unfriend仲好,我先唔會同d咁怪既人做朋友

wcpcelia    發表於 17-10-16 14:40

男爵府

回覆樓主

Unfriend左咪仲好,真正嘅朋友吾應該另對方感到壓力架嘛

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

好細個?

人愈大應該愈怕面對生日,
每次生日又老一年!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

YYKY1585 發表於 17-10-16 14:19
Unfriend左咪仲好,真正嘅朋友吾應該另對方感到壓力架嘛

x 2

珍珠宮

回覆樓主:

仲好啦,難得佢unfriendly你先

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

無需自責,佢主動unfriend 更好

禁止訪問

珍珠宮

虎到金來勳章

死啦,我從來唔理呢D日子,生日節日嗰D真係唔好send whatsapps 同我講乜乜快樂,我一律唔覆架,佢睇重唔代表個個都係咁!算把啦!

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

回覆樓主

你甩難
請勿打招呼~

大宅

CandiceMaMi 發表於 17-10-16 14:21
x 2

X 3.

40 歲人仲咁小學雞

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Monkeylily 發表於 17-10-16 14:26
40都過啦

咁佢心境(智)仲好young!!

我生日如果朋友有心同我祝賀,
我會好感恩,當係bonus!!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

道不同不相為謀。 既然唔夾就算。

男爵府

Monkeylily 發表於 17-10-16 14:28
冇錯,的確係普通朋友,unfiend係輕鬆左

佢屋企人仲大壓力過你

男爵府

SARIDON 發表於 17-10-16 14:28
死啦,我從來唔理呢D日子,生日節日嗰D真係唔好send whatsapps 同我講乜乜快樂,我一律唔覆架,佢睇重唔代 ...

翡翠宮

回覆樓主:

我自己生日都會吾記得,係咪要 unfriend 自己

首頁

尾頁

跳至