用戶登入

找回密碼 | 註冊

19oC.69%

義工

今日: 246|主題: 58060

聖保祿做T21

複式洋房

國民生產總值:231

上次產檢有問黎維文醫生T21 只系$5500
有無人知方敏豪醫生有無得做?

別墅

國民生產總值:594

BKXmas勳章

高鍾生 發表於 17-10-16 14:09
上次產檢有問黎維文醫生T21 只系$5500
有無人知方敏豪醫生有無得做?
想知聖保祿做T21 會否講BB 性別?

之前聽人講 因宗教關係 佢地唔會講.

別墅

國民生產總值:672

BKXmas勳章

y.ktais 發表於 17-10-16 15:03
想知聖保祿做T21 會否講BB 性別?

之前聽人講 因宗教關係 佢地唔會講.

報告五會出男女

洋房

國民生產總值:64

BKXmas勳章

我問咗方醫生, T21有得做, 但唔會講性別的, 我同老公都覺得無問題, 男男女女都愛錫, 都得上天的恩賜

複式洋房

國民生產總值:231

joykingdom 發表於 17-10-22 16:51
我問咗方醫生, T21有得做, 但唔會講性別的, 我同老公都覺得無問題, 男男女女都愛錫, 都得上天的恩賜 :fortu ...

吾該晒你
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎