自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

spicymama 發表於 17-10-17 01:35
男人係鍾意啲女人斯文淡定有內涵,間唔中小鳥依人,係床上就另計啦, 如果果個男仔係啲成熟穩重啲 ...

朋友呢幾日都反省自己,都有俾我話,佢喊到咁我又好心痛,我對佢妹妹咁睇,唉..
佢知係佢唔岩...

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

個男人唔係真原諒佢,我覺得個男人一早已想飛佢,所以經常無視佢,由得佢等幾粒鐘。今次個女人發癲,仲唔乘機咩。咩俾多次機會,只係敷衍佢應付佢嘅纏繞。

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

twinstar_baby 發表於 17-10-17 06:57
朋友呢幾日都反省自己,都有俾我話,佢喊到咁我又好心痛,我對佢妹妹咁睇,唉..
佢知係佢唔岩...
...

叫你朋友放手啦,個男人唔適合你朋友

禁止訪問

水晶宮

你朋友可以發脾氣、發癲咁樣上個男仔屋企搗亂,真係好得人驚。唔係有情緒病,但就唔控制自己行為,任意妄為。呢種性格根本唔係好對象,第日結咗婚,有埋小朋友點算?

至於個男仔,忙係一件事,另外可能亦唔係太愛個女仔。成日遲到多過一個鐘,請好假話一齊,結果全日搵唔到no show,等電話等幾個鐘無影...呢d咁既情況,自己識做啦!或者timing唔啱,佢年青想搏殺,或者係根本麻麻個女仔。

水晶宮

講真,樓主朋友的公主病真係好嚴重。上人地屋企搗亂,仲要唔只一次,搞到人換鎖...

作為女仔,唔係大晒。如果係男仔,人地報咗警啦。

珍珠宮

Kingsman3000 發表於 17-10-17 09:23
你盲㗎,話我食飲飯

我講緊我太太雖然身高要職,但我也不懶,而且我的薪酬是太太兩倍以上(準確啲 ...

得啦~得啦~你話乜就乜啦~

禁止訪問

回覆樓主

水晶宮

twinstar_baby 發表於 17-10-17 06:56
朋友冇嘈佢,朋友真係好後悔嘅,依家邊敢嘈交,佢就係唔想冇左男朋友,問我可以點氹返佢好,我真係邊有咁 ...

其實發過癲都會有條刺,都好難話一原諒佢就即刻當咩事都冇,如果而家話唔原諒佢怕佢又走嚟喊又求咁,話原諒先,再慢慢觀察下,襯呢段時間好好改下自己d 脾氣

水晶宮

KateC2012 發表於 17-10-17 10:48
你朋友一直消耗緊男方對佢嘅愛,我覺得就算男方肯原諒佢,你朋友肯定又會再黎料,之後會loop 到段關係爛晒 ...

係呀,我之前個朋友就係俾佢女友折磨左好多年,最後個男成家人都怕左個女,好難先分到手

男爵府

tantanmama 發表於 17-10-17 07:31
個男人唔係真原諒佢,我覺得個男人一早已想飛佢,所以經常無視佢,由得佢等幾粒鐘。今次個女人發癲,仲唔乘 ...

係, 唔睇好, 我覺得個男好快會飛左個女, 太煩太幼稚, 男的要一個賢內助, 而個女明顯唔係

子爵府

你朋友本質係咁, 改善完一排咪又係會重蹈覆轍? EQ控制唔到好難架噃., 下次再發癲斬人咁點算?
如果佢唔接受男友忙, 佢應該搵過一個冇咁忙又就到佢ge男友.

首頁

尾頁

跳至