使用意見

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

D灰色好難搵,邊度會有?

子爵府

親子王國15週年勳章

cattz288 發表於 17-12-3 01:10
搵左成日先搵到金色...........
邊度先有銀/灰色

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

kakabee 發表於 17-12-8 19:11
邊度先有銀/灰色

去自由, 報料, 百科行下, 真係撞啱架咋!
放下自在

男爵府

2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主

終於集齊啦!用左4日
希望呢個12月係20名內啦
保(emoji)!!!

珍珠宮

親子王國15週年勳章

kaki0901 發表於 17-12-10 16:54
終於集齊啦!用左4日
希望呢個12月係20名內啦
保(emoji)!!!

好勁呀! 好難搵

男爵府

2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

jjkoo 發表於 17-12-11 14:18
好勁呀! 好難搵

你搵齊未

珍珠宮

親子王國15週年勳章

kaki0901 發表於 17-12-11 14:19
你搵齊未

已放棄

男爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

終於集齊了.
~~~ LOVE & PEACE ~~~

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

好開心呀! 多謝國王

侯爵府

MommyPanel勳章

littleangelyy 發表於 17-12-15 22:32
好開心呀! 多謝國王

連續2個月呀?咁勁既你

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

vevenuc 發表於 17-12-15 23:38
連續2個月呀?咁勁既你

係呀連續2個月呀!唔知12月份有無呢?如果有就3連中

侯爵府

littleangelyy 發表於 17-12-16 00:13
係呀連續2個月呀!唔知12月份有無呢?如果有就3連中

我剛剛先知,係咪玩唔切喇?

男爵府

vevenuc 發表於 17-12-16 00:14

應該玩唔切啦,頭20名先有

侯爵府

vevenuc 發表於 17-12-16 00:14

如果而家先玩,我估頭20名獎應該就機會不大了,不過都可以玩下,嬴$50 K Mall dollars.

侯爵府

kaki0901 發表於 17-12-16 00:15
應該玩唔切啦,頭20名先有

Thanks

侯爵府

littleangelyy 發表於 17-12-16 00:26
如果而家先玩,我估頭20名獎應該就機會不大了,不過都可以玩下,嬴$50 K Mall dollars.
...

Thanks

子爵府

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

搵唔到
≮新既起點√新既人生→新既開始 メ 有個錫自己既老公仔 シ 真係好開心好開心+_+ ≯

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

littleangelyy 發表於 17-12-16 00:26
...
未試過 KMall 買野 ... 請問如得 $50 dollars, 可買什麼用了它? Thanks

侯爵府

dw0501 發表於 17-12-17 17:55
未試過 KMall 買野 ... 請問如得 $50 dollars, 可買什麼用了它? Thanks

sorry 我都未試過KMall 買嘢啊!

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

littleangelyy 發表於 17-12-17 18:02
sorry 我都未試過KMall 買嘢啊!
唔緊要, 睇下有冇其他JM俾下意見啦... 我11月底才玩這遊戲, 中了 $50 dollars, 去了 KMall 睇, 冇心水, 咪想買下...有冇野 $51, e.g. candy or chocolate, 用到 coupon 雖然小小 luck ($50 coupon) 都想收到 (好少中獎)

首頁

尾頁

跳至