影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

davywm 發表於 18-2-22 16:33
回覆 Happymami8 的帖子

wiki話奇妙電視3月會播
係喎, 話2/3, 9:30 播

大宅

davywm 發表於 18-2-22 16:33

wiki話奇妙電視3月會播

謝謝,77台播親我都啱睇,正

公爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章

其實77台d劇我都追開鬼怪, 金c父, 大力女, 隧道我都有睇

公爵府

回覆 davywm 的帖子

最近睇the package, 覺得鄭容和都幾可愛

大宅

davywm 發表於 18-2-22 17:37
回覆 davywm 的帖子

最近睇the package, 覺得鄭容和都幾可愛

我對上就係睇package, 介紹法國好似去咗旅行咁,呢套短短哋,初時俾鄭容和笑死! 我覺得佢似37,唔係27囉,好老成個樣。 卞赫我果時都有跟播添,77台d配音唔得,但我唔想再追字幕,聽廣東話可以更了解劇本來龍去脈囉,果時繸道又係

公爵府

仲有名不虛傳, 金南佶不過我like原聲
d配音好難頂

大宅

davywm 發表於 18-2-23 09:44

我重睇就唔聽原聲帶囉,不知忍得幾辛苦

伯爵府

Happymami8 發表於 18-2-23 09:46
我重睇就唔聽原聲帶囉,不知忍得幾辛苦

奇妙d配音堅差,宋把声好磁性,但番睇就唔想追字幕

大宅

soscho 發表於 18-2-23 10:10
奇妙d配音堅差,宋把声好磁性,但番睇就唔想追字幕

係,可能唔夠人,配音的和角色完全唔似,d聲全部似配開卡通

davywm    發表於 18-3-7 10:55

大宅

davywm 發表於 18-2-23 09:44

睇梗77度賣廣告做<再一次happy Ending >, 77台真係我條蟲一樣,因我睇完black就睇機智牢房,因為牢房男2我飛住睇咗再一次happy ending,太橋了,77台又播,果時完全找不到片源,只有一個app有,又不支援飛片,哈哈

大宅

回覆樓主:

77台, Black 追咗幾集好睇好喎
www.babyhome.com.tw/Bryant :-) :-) Bryant 4Years old :roll: :roll:

大宅

Diane俊俊媽 發表於 18-3-6 23:49
77台, Black 追咗幾集好睇好喎

追得過㗎,但女主配音好差,好粗魯

首頁

尾頁

跳至